HP LaserJet Enterprise M604, M605, M606 - Produktet sett forfra og bakfra

Produktet sett forfra
    Figur : Produktet sett forfra
  1. Standard utskuff
  2. Øvre deksel (tilgang til tonerkassetten)
  3. LCD-kontrollpanel med 4 linjer og tastatur (bare modellene n og dn)
  4. USB-port med enkel tilgangSett inn en USB-flashstasjon for utskrift uten en datamaskin eller for å oppdatere produktfastvaren.En administrator må aktivere denne porten før bruk.
  5. Av/på-knapp
  6. Skuff 2
  7. Modellnavn
  8. Skuff 1
  9. Kontrollpanel med berøringsskjerm i farger (bare x-modellen)
  10. 1 x 500-arks mater (inkludert for x-modellen, valgfritt for andre modeller)Produktet støtter opptil fire 1 x 500-arks matere, eller tre 1 x 500-arks matere og én 1500-arks høykapasitetsinnskuff.
Produktet sett bakfra
    Figur : Produktet sett bakfra
  1. Deksel for utskriftstilbehør
  2. Bakre utskuff
  3. Etikett med serienummer og produktnummer
  4. Deksel for tosidigenheten (bare n-modellen)
  5. Strømtilkobling
  6. Formaterer (med grensesnittporter)
  7. Formatererdeksel
  8. Lomme for integrering av maskinvare (for tilkobling av tredjepartsenheter)
  9. Automatisk tosidig utskriftstilbehør (inkludert med dn- og x-modellene, tilleggsutstyr for n-modellen)
Grensesnittporter
    Figur : Grensesnittporter
  1. Spor for sikkerhetslås av kabeltype
  2. Ethernet-nettverksport for LAN (Local Area Network) (RJ-45)
  3. Høyhastighets-USB 2.0-utskriftsport
  4. USB-port for tilkobling av eksterne USB-enheter (denne porten kan være dekket til)Du får enkel tilgang til USB-utskrift ved å bruke USB-porten i nærheten av kontrollpanelet.
Kontrollpanelvisning (kontrollpanel med fire linjer, bare modellene n og dn)
Bruk produktets kontrollpanel til å finne produkt- og jobbinformasjon og til å konfigurere produktet.
    Figur : Produktets kontrollpanel
  1. Kontrollpanelskjerm
  2. Talltastatur
  3. Slett-knappen
  4. Mappe-knapp
  5. Hjem-knappen
  6. Tilbake-knapp
  7. Pil ned
  8. Stopp-knapp
  9. OK-knapp
  10. Hjelp-knappen
  11. Pil opp
Kontrollpanelvisning (kontrollpanel med berøringsskjerm, bare x-modellen)
  merknad:
Juster kontrollpanelet for å se det bedre.
På startskjermbildet får du tilgang til produktfunksjonene, og du ser gjeldende status for produktet.
Gå tilbake til Hjem-skjermen når som helst ved å trykke på Hjem-knappen . Trykk på Hjem-knappen i den nederste delen av kontrollpanelet, eller trykk på Hjem-knappen øverst i venstre hjørne på de fleste skjermbilder.
  merknad:
Funksjonen som vises på startskjermen, kan variere avhengig av produktkonfigurasjonen.
    Figur : Produktets kontrollpanel
  1. Produktstatus
  2. HP-logo eller Hjem-knapp
  3. Stopp-knapp
  4. Påloggings- eller avloggings-knapp
  5. Knapp for valg av språk
  6. Dvalemodus-knapp
  7. Nettverksknapp
  8. Hjelp-knappen
  9. Bla-felt
  10. Funksjoner
  11. Hjem-knappen