• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP Smart webutskrift - HP Smart webutskrift er inkompatibelt med Internet Explorer

Dette dokumentet er for programvaren for HP Smart webutskrift.
HP Smart webutskrift er ikke kompatibelt med Internet Explorer 9 og nyere versjoner.
Avinstaller programvarer for HP Smart webutskrift fra datamaskinen.
  1. Søk etter avinstaller et program i Windows, og klikk på kontrollpanelalternativet Avinstaller et program i resultatlisten.
  2. Klikk HP Smart webutskrift i listen over installerte programmer og klikk deretter Avinstaller eller Ja for å bekrefte avinstalleringer.
  3. Følg instruksene på skjermen for å fullføre fjerningen av programvaren.
  merknad:
HP Smart webutskrift ble erstattet av HP Smart Print, men HP Smart Print er ikke lenger tilgjengelig for Internet Explorer.