• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP-skrivere - Meldingen "Alvorlig feil" vises under installasjon av HP-programvare (Windows)

Dette dokumentet gjelder installasjon av HP-skriverprogramvare i Windows for alle HP inkjet-skrivere og for HP LaserJet-skrivere som ble lansert i 2009 eller tidligere.
Dette dokumentet inneholder instruksjoner for gjenoppretting fra en "Alvorlig feil"-melding når du installerer HP-skriverprogramvaren i Windows. Noen "alvorlig feil"-meldinger er også kjent som "MSI"-feil, og inkluderer vanligvis en firesifret nummerert kode, selv om den nøyaktige teksten av feilmeldingen varierer. Om feilmeldingen inkluderer en kode eller ikke, vil disse instruksjonene hjelpe deg til den beste løsningen for å gjenopprette fra feilen og for å kunne installere skriverprogramvaren.
Inkluderer feilmeldingen en nummerkode?
Løsninger for gjenoppretting fra en alvorlig feil under installasjon av programvaren varierer avhengig av den spesifikke feilmeldingen som vises på skjermen. Velg ett av følgende alternativer for problemet du opplever, og følg deretter koblingen til de tilhørende feilsøkingstrinnene.