HP-skrivere - Installere og bruke HP Smart-appen (Android, Apple iOS, iPadOS)

Dette dokumentet gjelder for HP-skrivere og Android, Apple iOS og iPadOS smarttelefoner og nettbrett.
Bruke HP Smart for mobilenheter til å skrive ut, kopiere, skanne, feilsøke problemer med skriveren og konfigurere en skriver på et trådløst nettverk.
En HP-konto kan være nødvendig for å bruke enkelte HP Smart-funksjoner. Hvis du ikke har en konto, kan du opprette en under installasjonsprosessen med programvaren.
merknad:
Dette dokumentet gjelder for HP Smart-programmet på Android-, iOS-og iPadOS -enheter. Hvis du bruker en datamaskin med Windows 10 eller Mac, kan du gå til installere og bruke HP Smart-appen (Windows 10) eller installere og bruke HP Smart-appen (Mac).

Trinn 1: Vis en oversiktsvideo

Trinn 2: Installer appen HP Smart og konfigurer skriveren

Installer HP Smart-appen på en mobil enhet som kjører Android OS 7.0 (Nougat) eller nyere, Apple iOS 12.0 eller nyere eller iPadOS.
  1. Gå til 123.hp.com fra nettleseren på telefonen eller nettbrettet og installere HP Smart-programmet.
  2. Kontroller at mobilenheten er koblet til det trådløse nettverket, med Bluetooth aktivert, og åpne deretter HP Smart-appen.
    Erklæringer for personvern og innsamling av data vises.
  3. Velg ett av følgende alternativer, avhengig av kravet:
    • Konfigurere en ny skriver: Konfigurer en ny skriver eller koble til en skriver som er konfigurert fra før.
    • Logg på: Opprett en HP-konto eller logg på HP-kontoen for å bruke HP Smart-funksjoner. Hvis du blir bedt om kontoverifisering, følger du fremgangsmåten på skjermen for å finne bekreftelseskoden.
    • Hopp for nå: Gå til startskjermen til HP Smart-appen.
  4. Tillat Bluetooth-og posisjons tillatelser.
    Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan HP Smart-appen bruker Bluetooth og plassering, går du til Hvorfor trenger HP Smart-appen Bluetooth og plasseringstillatelse i delen Vanlige spørsmål i dette dokumentet.
  5. På hjem-skjermbildet:
    • Hvis skriveren vises, fortsetter du med neste trinn.
    • Hvis skriveren vises med Konfigurer,trykk på skriveren, følg instruksjonene på skjermen for å fullføre konfigureringen av skriveren, og fortsett til neste trinn.
    • Hvis skriveren ikke vises,trykk på Legg til skriver for å velge en skriver fra listen over skrivere som er funnet, eller konfigurer en ny skriver, og følg deretter instruksjonene på skjermen.
Hvis det oppstår problemer under skriverkonfigureringen kan du se Hva hvis jeg ikke kan fullføre skriverkonfigureringen med appen? i delen Ofte stilte spørsmål (FAQs) i dette dokumentet.
merknad:
Lisensbegrensninger i Android 7.0 (Nougat) og senere kan hindre oppsett av Wi-Fi-skriver med HP Smart-appen for Android. Hvis oppsettet av trådløs skriver ikke er vellykket, kan du gå til 123.hp.com fra en Windows eller Mac-datamaskin eller en iOS-enhet (eller iPadOS) for å konfigurere den trådløse tilkoblingen ved hjelp av den veiledede installasjonen av HP. Du kan også koble til skriveren med veiviser for trådløs konfigurering i kontrollpanelet, eller bruke Wi-Fi Protected Setup (WPS). Når koblet til Wi-Fi, kan HP Smart oppdage skriveren for å aktivere utskrift. Gå til Skriveroppsett mislykkes med HP Smart App (Android) for detaljerte trinn.

Trinn 3: Skriv ut, skann og kopier

Bruke HP Smart til å kopiere, skanne og skrive ut på en rekke ulike måter. Du må kanskje logge deg på HP-kontoen for å bruke noen HP Smart-funksjoner.

Trinn 4: Administrere skriverpreferanser, meldinger og rekvisita

På siden for skriverinnstillinger kan du administrere skriverinnstillinger, vise meldinger og bestille rekvisita.
merknad:
Plassering av innstillinger varierer avhengig av mobilenheten.
  • Vis og administrer skriver: Trykk på skriverikonet for å åpne siden for skriverinnstillinger. Du kan vise skriverstatus, administrere eksterne utskrifter hvis den er tilgjengelig, endre skriver preferanse, skrive ut skriverrapporter, vise nettverksinformasjon med mer.
    merknad:
    Skriverinformasjon, rapporter og verktøy varierer etter skriver.
  • Vis meldinger: Velg ikonet Varsel (Android), eller skriverikonet (iOS, iPadOS) for å vise feilmeldinger. Trykk på varslingsikonet for å vise utskriftsaktivitet, mobil faks, Smart Tasks-aktivitet og finne spesialtilbud.
  • Bestille rekvisita: Trykk på HP Instant Ink-flisen for å bestille rekvisita, og administrere din HP Instant Ink-konto.

Trinn 5: Lær om ekstra funksjoner

Utforsk de forskjellige funksjonene for appen HP Smart.
  • Print Anywhere: Bruk mobilenheten til å sende utskriftsjobber via Internett når du er borte fra skriveren. Du kan gi tilgang til skriveren eksternt, dette alternativet er tilgjengelig på velg HP-skrivere. Gå til Skrive ut hvor som helst med HP Smart-appen for mer informasjon.
  • Smart oppgaver: Opprette snarveier for utskrifter, sending e-post eller lagre filer fra HP Smart-appen. Gå til Bruk Smart oppgaver for mer informasjon.
  • Mobil faks: Sende fakser fra en mobil enhet til en faksmaskin eller en faks kompatibel skriver. Gå til Send fakser med HP Smart-appen for mer informasjon.
  • Utskrifter: Få tilgang til gratis utskriftsbart innhold for barn, som læringskategoriene, fargeleggingssider, puslespill og lesemateriale.
  • Hjelp og støtte: Lær om HP Smart, skriver og tilkoblingsinformasjon, hvordan du skriver ut, skanner og deler, koblinger til mer hjelp og støtte, og få rask og gratis hjelp fra vår virtual agent. Virtual Agent-språk som støttes, er engelsk, spansk, tysk, nederlandsk, fransk, japansk, forenklet kinesisk og portugisisk.
  • Konto: Få tilgang til HP-kontoens hjemmeside hvor du kan administrere HP-konto, legge til skrivere og administrere HP-fordeler.

Vanlige spørsmål

Gå gjennom disse svarene på vanlige spørsmål om HP Smart-appen.