HP-skrivere - Utskrift på begge sider av arket (OS X) (tosidig utskrift)

Dette dokumentet er for HP-skrivere med komplett programvare installert som er koblet til en Mac-maskin.
Alle HP-skrivere har innstillinger for papirinnstillinger i skriverdriveren for manuell tosidig utskrift. Denne funksjonen krever at man skriver ut på en side av papiret, og legger arkene i papirmateskuffen igjen for å skrive ut den andre siden. Følg denne fremgangsmåten for å sette opp utskriftsjobben, og lære hvordan du legger inn papiret igjen basert på din skrivertype og utskriftsjobb.
  merknad:
Noen HP-skrivere støtter automatisk tosidig utskrift som ikke krever at papiret må legges inn på nytt manuelt. For å se om skriveren støtter denne funksjonen, og for å lære hvordan utskriftsjobben konfigureres, les vanlige spørsmål i dette dokumentet.
Trinn 1: Skrive ut den første siden på papiret
Sett opp den første siden av utskriftsjobben i dokumentets utskriftsinnstillinger. Noen innstillinger avhenger av hvor papirskuffen er på skriveren. Før du begynner må du bekrefte din skrivertype nedenfor, og velge riktig innstilling når angitt i fremgangsmåten.
Innskuff for papir på baksiden
Innskuff for papir på forsiden
Skriver med innskuffen for papir på baksiden
Skriver med innskuffen for papir på forsiden
  1. For å unngå problemer med papirrekkefølge må du legge nok blankt papir i innskuffen for å kunne fullføre utskriftsjobben.
  2. Åpne dokumentet du vil skrive ut, klikk på Fil og deretter på Skriv ut.
    Hvis ingen innstillinger vises, klikker du på Vis detaljer.
  3. Velg navnet på skriveren din i Skriver-menyen.
  4. Velg Papirhåndtering fra menyen uten navn midt i vinduet.
    Figur : Menyvalg for håndtering av papir
    Menyvalg for håndtering av papir
  5. Fra menyen Sider til å skrive ut velger du Bare oddetall.
    Figur : Velg Bare oddetall for sider som skal skrives ut.
    Velg Bare oddetall for sider som skal skrives ut.
  6. Avhengig av din skrivertype velger du en av følgende innstillinger fra menyen Siderekkefølge:
    • Innskuff for papir på baksiden: Velg Automatisk
    • Innskuff for papir på forsiden: Velg Bakside
  7. Klikk på Skriv ut.
  8. Når alle sidene er skrevet ut fjernes gjenværende papir fra innskuffen, og fortsett til neste trinn.
Trinn 2: Skrive ut den andre siden på papiret
For å skrive ut den andre siden legges de utskrevne arkene i innskuffen, og sidene som skal skrives ut stilles inn i dokumentets utskriftsinnstillinger. Hvordan sidene legges i igjen og hvilke innstillinger som skal velges avhenger av typen papirinnskuff og om du ønsker å lese dokumentet som en brosjyre eller en tavle. Les et av følgende avsnitt avhengig av skrivertypen din.
Vanlige spørsmål
Les disse vanlige spørsmålene om hvordan du skriver ut tosidig.