HP-skrivere - Hvordan å skrive ut på begge sider av arket (Mac) (tosidig utskrift)

Dette dokumentet gjelder HP-skrivere som er koblet til en Mac-datamaskin.
For å skrive ut på begge sider av arket, kan du konfigurere innstillinger for utskrift for automatisk tosidig utskrift (hvis tilgjengelig) eller manuell håndtering av papir.

Videooversikt

Trinn 1: Sette opp en utskriftsjobb

Sett opp en tosidig utskriftsjobb i dokumentets utskriftsinnstillinger.
  1. For å unngå problemer med papirrekkefølge må du legge nok blankt papir i innskuffen for å kunne fullføre utskriftsjobben.
  2. Åpne dokumentet du ønsker å skrive ut, klikk på Fil, klikk på Skriv ut, og klikk deretter på Vis detaljer om nødvendig.
  3. Se etter en Tosidig -alternativ i dialogboksen Skriv ut.
    Tosidig valg i utskriftsinnstillingene
    • Hvis alternativet for automatisk tosidig er tilgjengelig, støtter skriveren automatisk tosidig utskrift. Velg avkrysningsboksen, klikk tastaturoppsett i menyen unevnelig utskriftsalternativer, Velg et alternativ for innbinding Tosidig -menyen, og deretter Skrive ut.
      Alternativet for automatisk tosidig med lang-kant innbinding valgt
    • Hvis ikke, fortsetter du med disse trinnene for å manuelt skrive ut på begge sider av arket.
  4. Identifiser skriverens papirskufftype, og fortsett deretter til neste trinn.
    Innskuff for papir på baksiden
    Innskuff for papir på forsiden
    Skriver med innskuffen for papir på baksiden
    Skriver med innskuffen for papir på forsiden
  5. Velg Papirhåndtering fra menyen uten navn på midten av vinduet, og velg Bare oddetall fra menyen Sider til å skrive ut.
    Velg Bare oddetall for sider som skal skrives ut.
  6. Avhengig av din skrivertype velger du en av følgende innstillinger fra menyen Siderekkefølge:
    • Innskuff for papir på baksiden: Velg Automatisk
    • Innskuff for papir på forsiden: Velg Bakside
  7. Klikk på Skriv ut.
  8. Når alle sidene er skrevet ut fjernes gjenværende papir fra innskuffen, og fortsett til neste trinn.

Trinn 2: Skrive ut den andre siden på papiret

For å skrive ut den andre siden, legg de utskrevne arkene i innskuffen. Les fremgangsmåten for din skrivertype for hvordan sidene er lastet inn, og hva utskriftsinnstillingene for å velge.

Vanlige spørsmål

Les disse vanlige spørsmålene om hvordan du skriver ut tosidig.