HP-PCer - administrasjon av brukerkontoer og pålogginger (Windows 7)

Dette dokumentet gjelder HP- og Compaq-datamaskiner med Windows 7.
Passord og separate kontoer bidrar til å sikre at informasjonen på datamaskinen forblir privat og sikker. Informasjonen i dette dokumentet beskriver de ulike kontotypene i Windows 7, og forklarer hvordan man endrer kontotyper og hvordan man lagrer og endrer passord.
Din versjon av Windows 7 kan være noe forskjellig fra disse instruksjonene, men instruksjonene er svært like. Noen prosedyrer i dette dokumentet er for spesifikke versjoner av Windows 7, og hvis det er tilfelle, er de berørte versjonene angitt i begynnelsen av instruksjonene.

Videooversikt

Denne videoen viser hvordan du behandler brukerkontoer og innlogginger i Windows 7