HPs bærbare PC-er - Bruke og løse problemer med minnekortlesere (Windows 7 og Vista)

Dette dokumentet gjelder for forhåndsinstallerte minnekortlesere på HPs bærbare PC-er med Windows 7 eller Vista.
Mange HP bærbare datamaskiner leveres med forhåndsinstallerte minnekortlesere. Minnekort brukes hovedsakelig for å importere bilder fra digitale kameraer, men de kan også være nyttige når du skal dele bilder og filer.
Figur : Minnekortleser (din kan være annerledes)
Minnekortleser
merknad:
Ikke alle typer minnekort støttes i alle datamaskiner. Kontroller datamaskinens spesifikasjoner for støttede minnekorttyper.
Liste over vanlige typer minnekort:
  • CompactFlash I
  • CompactFlash II
  • IBM Microdrive
  • Secure Digital (SD)
  • Mini-SD
  • Memory Stick
  • Memory Stick Pro
  • Memory Stick Duo
  • Memory Stick PRO Duo
  • SmartMedia
Hvis du vil ha mer informasjon om minnekortspesifikasjoner, kan du se HPs støttedokument med generell informasjon om minnekort.

Bruke kortleser

Les ett av de følgende avsnittene for mer informasjon om bruk av kortleseren.

Løse problemer med minnekort

Les det avsnittet nedenfor som best beskriver problemet ditt.