HP-nettbrett, bærbare PCer, og All-in-One-PCer - hva du kan gjøre hvis du glemmer påloggingspassord, mønster eller PIN (Android OS)

Dette dokumentet gjelder HP-nettbrett, bærbare PCer og All-in-One-datamaskiner med Android operativsystem.
Påloggingspassordet hindrer at uønskede personer får tilgang til Android-enheten. Hvis du glemmer passordet for pålogging, får du ikke logget deg på, og enheten må gjenopprette innstillingene fra fabrikken.
  forsiktig:
Alle data lagret på enheten slettes når du utfører en tilbakestilling til fabrikkinnstillinger. Data lagret på et mikro-SD-kort er ikke slettet. Alle programmer er avinstallert. Data som er lagret på Google-kontoen kan gjenopprettes.

Tilbakestill nettbrettet eller datamaskinen som kjører Android operativsystem

Hvis du glemmer påloggingspassord, mønster eller PIN, må enheten tilbakestilles til fabrikkinnstillinger. Velg en av lenkene nedenfor, avhengig av hvilken type enhet og versjon av Android operativsystem, for å finne instruksjoner for hvordan utføre en tilbakestilling til fabrikkinnstillinger med enheten slått av: