• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP LaserJet Enterprise MFP M630 - Fjerne fastkjørt papir i tosidigenheten og varmeelementet

Fjerne fastkjørt papir i tosidigenheten og varmeelementet
Den følgende fremgangsmåten beskriver hvordan du fjerner fastkjørt papir i tosidigenheten eller varmeelementområdet. Når det oppstår papirstopp, viser kontrollpanelet en animasjon som bidrar til å løse opp papirstoppen.
  1. M630dn og M630f: Dra utskuffen og rammen rett ut, og løft de opp for å fjerne dem.
    Figur : Fjern utskuffen og rammen
  2. M630z (eller andre modeller hvis postboksen med stifter er installert): Trykk på knappen for å løsne postboksen med stifter, og fjern den fra produktet.
      forsiktig:
    Ikke koble fra kontakten. Ledningen er lang nok til å sette postboksen med stifter på gulvet. Hvis ledningen er koblet fra, må du koble den til igjen og starte produktet på nytt etter du har fjernet det fastkjørte papiret, slik at produktet kjenner igjen tilbehøret.
    Figur : Fjerne postboksen med stifter
  3. Skyv tosidigheten bort fra produktet for å fjerne den.
    Figur : Fjern tosidigenheten
  4. Hvis papiret kjører seg fast i tosidigenheten, fjerner du papiret forsiktig.
    Figur : Fjern det fastkjørte papiret
  5. Bøy forsiktig på venstre side av skinnen for innføring av varmeelementet, og roter skinnen ut og bort fra produktet for å fjerne den.
    Figur : Fjern skinnen for innføring av varmeelementet
  6. Klem sammen de to blå flikene på varmeelementet for å løse det, løft det litt opp og trekk varmeelementet rett ut av produktet for å fjerne det.
      forsiktig:
    Varmeelementet kan være varmt mens produktet er i bruk.
    Figur : Fjern varmeelementet
  7. Fjern fastkjøringen ved å forsiktig trekke papiret rett ut.
    Figur : Fjern det fastkjørte papiret
  8. Skyv varmeelementet rett ned til den låses på plass.
    Figur : Sett inn varmeelementet
  9. Sett inn den høyre innføringsskinnen for varmelementet i produktet, bøy den venstre siden av skinnen, og skyv den tilbake i produktet til tappene på skinnen låses på plass i hullene på produktdekselet.
    Figur : Installer skinnen for innføring av varmeelementet
  10. Skyv tosidigenheten inn i produktet for å sette den inn.
    Figur : Sett inn tosidigenheten
  11. M630dn og M630f: Installere utskuffen og rammen.
    Figur : Installere utskuffen og rammen
  12. M630z (og andre modeller hvis postboksen med stifter er installert): Juster postkassen for stifting etter sporene i produktet, og skyv den inn i produktet.
    Figur : Installere postboksen med stifter