• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP LaserJet Enterprise MFP M630 - Legge papir i 1 500-arks høykapasitetsinnskuffen

Legge papir i 1 500-arks høykapasitetsinnskuffen
Følgende fremgangsmåte beskriver hvordan du legger papir i høykapasitetsinnskuffen (skuff 5). Denne skuffen er en del av høykapasitetsinnmateren for 2x500 ark og 1500 ark, som følger med M630z-modellen og er tilleggsutstyr for M630dn-modellen.
  1. Åpne skuffen.
      merknad:
    Ikke åpne skuffen mens den er i bruk.
    Figur : Åpne skuffen
  2. Juster skinnen for papirbredde til riktig posisjon for papiret.
    Figur : Juster skinnene
  3. Roter papirstopphendelen til riktig posisjon for papiret.
    Figur : Juster papirstopphendelen
  4. Legg papir i skuffen. Sjekk papiret for å kontrollere at skinnene berører bunken lett, men ikke bøyer den.
      merknad:
    Du forhindrer fastkjørt papir ved å ikke overfylle skuffen. Kontroller at toppen av bunken er under indikatoren for full skuff.
      merknad:
    Hvis skuffen ikke er riktig justert, kan det vises en feilmelding under utskrift, eller papiret kan kjøre seg fast.
    Figur : Legg inn papir
  5. Lukk skuffen.
    Figur : Lukk skuffen
  6. Konfigurasjonsmeldingen for skuffene vises på produktets kontrollpanel.
  7. Velg OK-knappen for å godta størrelsen og typen som er registrert, eller velg Endre-knappen for å velge en annen papirstørrelse eller -type.
  8. Velg riktig størrelse og type, og trykk deretter på knappen OK.