HP LaserJet Enterprise MFP M630 - Installere postboksen med stifter (tilbehør)

Installere postboksen med stifter (tilbehør)
Dette dokumentet beskriver hvordan du installerer postboksen med stifter (tilbehør) på HP LaserJet Enterprise MFP M630z.
Figur : Postboks med stifter
Installere postboksen med stifter (tilbehør)
  1. Fjern emballasjen fra postboksen med stifter.
    Figur : Fjern emballasjen
  2. Trykk på av/på-knappen for å slå av produktet.
    Figur : Slå av produktet
  3. M630dn, M630h, and M630f: Dra utskuffen og rammen rett ut, og løft de opp for å fjerne dem.
    Figur : Fjern utskuffen og rammen
  4. Juster sideskinnene på postboksen med stifter etter sporene inne i produktet.
    Figur : Juster postboksen med stifter
  5. Koble til kabelen (tilbehør).
    Figur : Koble til kabelen (tilbehør)
  6. Skyv postboksen med stifter på plass.
    Figur : Skyv postboksen med stifter på plass
  7. Trykk på av/på-knappen for å slå på produktet.
    Figur : Slå på produktet
  8. OS X: Listen over installerte alternativer oppdateres automatisk under den første utskriftsjobben etter at du har installert tilbehøret. Installeringen er fullført.
    Windows: Hvis du kobler til tilbehøret før du har installert produktprogramvaren, gjør du følgende:
    1. Kontroller at produktet er slått på og at det er koblet til datamaskinen eller nettverket.
    2. Åpne Skrivere-mappen på datamaskinen.
    3. Høyreklikk på navnet til dette produktet, og velg Skriveregenskaper.
    4. Klikk på kategorien Enhetsinnstillinger.
    5. Klikk på delen Installerbare alternativer.
    6. Velg Oppdater nå i rullegardinlisten ved siden av Automatisk konfigurasjon.
Fjerne postboksen med stifter
  1. Trykk på knappen på toppen av postboksen med stifter for å frigjøre den fra produktet.
    Figur : Løsne postboksen med stifter
  2. Koble fra kabelen (tilbehør).
    Figur : Koble fra kabelen (tilbehør)