• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP LaserJet Pro 400 Printer M401 - Varsel om fastvareoppdatering for ny versjon 20131214

Innføring
HP har nettopp lansert en ny versjon av fastvaren for skrivere i HP LaserJet Pro 400 MFP M401-serien. Nedenfor er en liste over rettelser og forbedringer i denne versjonen (Fastvaredatakode: 20131214).
Rettelser og forbedringer
Denne fastvareoppdateringen inneholder følgende rettelser og forbedringer:
  • Forbedret strømsparing i lite strømforbruk-modus og hvilemodus.
  • Forbedret ytelse under utskrift av et dokument med HP ePrint eller Google Print.
  • Løser et problem der skriveren kan miste tilkoblingen etter å ha svart på annonsering fra nettverksruteren ved en feil.
  • Forbedret adferden til Endre justering-funksjonen til å også tillate justeringer for enkeltsidige utskriftsjobber.
  • Løser et problem der skriveren kan starte på nytt ved utskrift på mindre papirstørrelser enn det som kreves for utskriften.
  • Løser et problem der skriveren feilaktig kunne rapportere at den fra frakoblet ved utskrift fra en Android-enhet hvis det ikke var lagt i papir i skriveren.
  • Forbedret AirPrint-mulighetene på skriveren for utskrift fra iOS-enheter.
  • Forbedret behandlingen av SNMP OID-er.
  • Løser et problem der en feilaktig standard PCL5-skrifttype brukes når en DIMM-skrifttype er installert.
  • Løste et problem der utskrift fra kontrollpanelet Enheter og skrivere i Windows noen ganger mislykkes.
  • Forbedret språklokaliseringen av skriverens kontrollpanel.
  • Løser et problem der lagring og gjenoppretting av enhetsinnstillinger fra EWS kan mislykkes.
  • Forbedret språklokaliseringen av skriverens kontrollpanel.
  • Løser et problem der lagring og gjenoppretting av enhetsinnstillinger fra EWS kan mislykkes.
  • Løser et sjeldent problem som kan få skriveren til å henge seg opp når den mottar nettverksaktivitet.
  • Løser et sjeldent problem der utskrift av noen dokumenter kan føre til feil.
  • Løser et problem der skriveren kanskje ikke kan oppdages i nettverket.
  • Løser et problem der skriveren kan starte på nytt hvis et stort antall utskriftsforespørsler mottas når skriveren er tom for papir.
Oppdatere skriverens fastvare
Se dette dokumentet for alternativer og trinnvise instruksjoner for oppdatering av skriverens fastvare: HP LaserJet Pro – Oppdatere fastvaren.