• Opplysning

• Tilbakemelding

HP LaserJet Pro - Cyan tonerkassett fra annen produsent registrert

En tonerkassett som ikke er fra HP er satt inn. Hvis du mener at du har kjøpt en original HP-kassett, men mottatt noe annet, kan du se følgende kobling:
merknad:
I enkelte tilfeller kan produktets kontrollpanel indikere at en original HP-kassett er installert, men den nettbaserte verifiseringsteknologien oppdaget en kassett som ikke er fra HP. Den nettbaserte verifiseringsteknologien er en mer nøyaktig teknologi for oppdaging av kassetter som ikke er fra HP.
merknad:
Hvis du vil ha mer informasjon om feilsøking av kassettproblemer, kan du se Feilsøke 10.xx- og rekvisitameldinger (c04393822).

Vanlige spørsmål

Sp. Hva er meningen med meldingen "Ikke fra HP"?
Sv. Meningen med meldingen er å informere kundene om at det finnes en kassett som ikke er fra HP i produktet.
Sp. Hvorfor kommer det en melding om at det er en kassett som ikke er fra HP fra det nettbaserte verifiseringsverktøyet når meldingen på kontrollpanelet sier at en ekte HP-kassett er installert?
Sv. Den nettbaserte verifiseringsteknologien er en mer nøyaktig teknologi for oppdaging av kassetter som ikke er fra HP.
Sp. Vil andre modeller fra HP også oppføre seg slik?
Sv. Ja. Mange HP-produkter vil ha den samme adferden.
Sp. Finnes det en teknisk løsning på dette problemet?
Sv. Nei. Produktet og kassetten fungerer som de skal.