HP LaserJet Enterprise M750 - Skift ut valser for skuff 3, 4, 5 og 6

Innføring
  merknad:
Hvis du vil se en kort video som demonstrerer denne fremgangsmåten, klikker du her.
Før du begynner
  • Bruk tabellen nedenfor for å finne det riktige settet med delenummer for produktet, og gå deretter til www.hp.com/buy/parts for å bestille settet.
    Settets delenummer
    Beskrivelse
    CC522-67909
    Hentevalsesett for skuff 3, 4, 5 og 6
Nødvendige verktøy
  • Ingen spesielle verktøy er nødvendige for å installere dette settet.
Trinn 1 – Fjerne valsene
  1. Gjør følgende:
    1. Slå av produktet.
    2. Koble fra strømkabelen.
        advarsel:
      For å unngå skade på produktet slår du det av, venter fem sekunder, og tar deretter ut strømledningen før du forsøker å utføre service på produktet.
  2. Ta ut skuffene fra produktet, og finn valsene for skuff 3 på høyre side av skuffens hulrom.
  3. Løsne de tre tappene, og trekk valsene i retningen som pilen viser.
  4. Gjør det samme for skuff 4, 5 og 6 hvis du har disse installert.
Trinn 2 – Pakke ut erstatningsvalsene
Pakk ut erstatningsvalsene fra emballasjen.
Hvis delen skal returneres eller resirkuleres, går du til Retur og resirkulering
  merknad:
HP anbefaler at de defekte valsene avhendes på forsvarlig vis.
Trinn 3 – Montere erstatningsvalsene
  1. Installer de nye valsene ved å dytte enden uten tapp inn i produktet til valsen klikker på plass.
  2. Gjør det samme for skuff 4, 5 og 6 hvis du har disse installert.
  3. Sett skuffene tilbake på plass.
  4. Gjør følgende:
    1. Koble til strømledningen.
    2. Slå på produktet.