HP LaserJet Pro 500 Color MFP M570 - Toneroppsamlerenhet

merknad:
Hvis du vil se en kort video som demonstrerer denne fremgangsmåten, klikker du her.
Før du begynner
  • Bruk tabellen nedenfor for å finne det riktige settet med delenummer for produktet, og gå deretter til www.hp.com/buy/parts for å bestille settet.
    Settets delenummer
    Beskrivelse
    CC468-67910
    Sett for toneroppsamlerenhet med instruksjonsveiledning
Nødvendige verktøy
  • Ingen spesielle verktøy er nødvendige for å installere dette settet.
  merknad:
Toneroppsamlerenheten er utviklet for å brukes én gang. Ikke prøv å tømme toneroppsamlerenheten og bruke den på nytt. Hvis du gjør det, kan det føre til tonersøl inne i skriveren, noe som kan gi redusert utskriftskvalitet. Du finner informasjon om resirkulering i brukerhåndboken for produktet.
Trinn 1 – Fjerne toneroppsamlerenheten
  1. Gjør følgende:
    1. Slå av produktet.
    2. Koble fra strømkabelen.
        advarsel:
      For å unngå skade på produktet slår du det av, venter fem sekunder, og tar deretter ut strømledningen før du forsøker å utføre service på produktet.
  2. Åpne frontdekselet. Kontroller at dekselet er helt åpent.
  3. Ta tak i den blå etiketten øverst på toneroppsamlerenheten, og fjern den fra produktet.
  4. Forhindre tonersøl ved å sette den blå hetten (bildetekst 1) over den blå åpningen øverst på enheten (bildetekst 2).
Trinn 2 – Pakke ut toneroppsamlerenheten
Pakk ut den nye toneroppsamlerenheten fra emballasjen.
Hvis delen skal returneres eller resirkuleres, går du til Retur og resirkulering
  merknad:
HP anbefaler at toneroppsamlingsenheten avhendes på forsvarlig vis.
Trinn 3 – Installere den nye toneroppsamlerenheten
  1. Sett nedre del av den nye enheten inn i skriveren først. Skyv deretter på toppen av enheten til den klikker på plass. Hvis toneroppsamlerenheten ikke er satt inn riktig, er det ikke mulig å lukke frontdekselet helt.
  2. Lukk frontdekselet.
  3. Gjør følgende:
    1. Koble til strømledningen.
    2. Slå på produktet.