HP LaserJet Enterprise M712 and HP LaserJet Enterprise MFP M725 - Skannerens skumreflektor

Innføring
  merknad:
Hvis du vil se en kort video som demonstrerer denne fremgangsmåten, klikker du her.
Før du begynner
  • Bruk tabellen nedenfor for å finne det riktige settet med delenummer for produktet, og gå deretter til www.hp.com/buy/parts for å bestille settet.
    Settets delenummer
    Beskrivelse
    5851-4888
    Skannerens skumreflektor (sett)
Nødvendige verktøy
  • Ingen spesielle verktøy er nødvendige for å installere dette settet.
Trinn 1 – Fjerne skannerens skumreflektor
  1. Gjør følgende:
    1. Slå av produktet.
    2. Koble fra strømkabelen.
        advarsel:
      For å unngå skade på produktet slår du det av, venter fem sekunder, og tar deretter ut strømledningen før du forsøker å utføre service på produktet.
  2. Åpne dokumentmateren.
  3. Fjern skumreflektoren forsiktig.
  4. Fjern eventuelle rester av skumreflektorens selvklebende materiale fra dokumentmateren.
Trinn 2 – Pakke ut den nye skumreflektoren
Pakk ut reserven fra emballasjen.
Hvis delen skal returneres eller resirkuleres, går du til Retur og resirkulering
  merknad:
HP anbefaler at den defekte skumreflektore avhendes på forsvarlig vis.
Trinn 3 – Installere den nye skumreflektoren
  1. Plasser den nye skumreflektoren på skannerens glassplate.
      merknad:
    En av de lange kantene på skumreflektoren har ikke teip (bildetekst 1). Kontroller at denne kanten er nærmest glassets hengselside når du plasserer skummet på glasset.
  2. Ta forsiktig beskyttelsespapiret av den selvklebende delen av skumreflektoren.
      merknad:
    Ikke ta på det eksponerte klebemiddelet.
  3. Pass på at skumreflektoren er på linje med øvre venstre hjørne av skannerglasset.
      merknad:
    En av de lange kantene på skummets bakside har ikke teip. Kontroller at denne kanten er nærmest glassets hengselside når du plasserer skummet på glasset.
  4. Lukk dokumentmateren helt.
  5. Trykk de fire hjørnene av dokumentmateren godt ned for å feste skumreflektoren til dokumentmateren.
  6. Åpne dokumentmateren forsiktig.
  7. Trykk godt ned langs de selvheftende delene av skumreflektoren, i den viste rekkefølgen, for å feste den til dokumentmateren.
  8. Ta forsiktig av skumreflektorens beskyttelsespapir.
  9. Gjør følgende:
    1. Koble til strømledningen.
    2. Slå på produktet.