HP PCer - bruke HP Connected Photo til å arbeide med bildene dine (Windows 8 og Android)

Dette dokumentet gjelder for datamaskiner med Windows 8 og Android-enheter.
merknad:
Programmet HP Connected Photo vil byttes ut med programmet Snapfish i juni 2015 i begrensede land. Informasjonen om HP Connected Photo i dette dokumentet er ikke oppdatert. For mer informasjon kan du se HP Connected Photo byttes ut med Snapfish.
Med HP Connected Photo fra Snapfish blir det enkelt å finne, opprette og dele bildene dine, uansett hvor de er og fra hvilken som helst tjeneste du bruker.

Installere HP Connected Photo i Windows 8

Følg instruksjonene nedenfor for å installere HP Connected Photo.
merknad:
Windows RT-enheter med ARM-prosessorer støttes foreløpig ikke av HP Connected Photo.
  1. På startskjermen i Windows 8 klikker du på Windows Store-flisen.
    Figur : Store-flis
    Store-flis
  2. Skriv HP Connected Foto i Store, og klikk på forstørrelsesglasset for å søke.
    Figur : Søk
    Søk der HP Connected Photo er skrevet inn
  3. I resultatlisten klikker du på HP Connected Photo ....
    Figur : Resultater
    Resultatliste med HP Connected Photo valgt
  4. Klikk på Neste, og følg instruksjonene på skjermen.
    Figur : Installer
    Installasjonsskjerm med Installer valgt
    Når appen er installert, vises meldingen Appene dine ble installert.
    Nå er du klar til å bruke HP Connected Photo.

Oppdatering til den nyeste versjonen av HP Connected Photo

HP anbefaler at du oppdaterer HP Connected Photo når det er en oppdatering tilgjengelig. Appen oppdateres jevnlig, og du må ha den nyeste oppdaterte versjonen for å få fullstendig funksjonalitet og alle funksjonene.
merknad:
Fra introduksjonen av Windows 8.1 oppdaterer HP Connected Photo seg automatisk til den nyeste versjonen. Instruksjonene nedenfor gjelder for alle som kjører den forrige versjonen av Windows 8 og bruker HP Connected Photo-utgaven som er kompatibel med Windows 8.
Følg instruksjonene nedenfor for å oppdatere HP Connected Photo i Windows 8.

Oppdatere versjon 2.0

Hvis du har HP Connected Photo versjon 2.0, kan du følge instruksjonene nedenfor for å oppdatere til den nyeste versjonen:
  1. Klikk på Store-flisen.
    Figur : Store-flis
    Store-flis
  2. Hvis det er tilgjengelige oppdateringer for noen av appene som er installert på datamaskinen, vises Oppdatering øverst til høyre. Klikk på Oppdater.
    Figur : Oppdatering(er)
    Skjermbilde med oppdateringer som er valgt
  3. Se App-oppdateringer. Hvis den er tilgjengelig under App oppdatert, klikker du på HP Connected Photo og følger instruksjonene på skjermen.
    Figur : App-oppdateringer
    App-oppdateringer

Oppdatere versjon 2.1

Hvis du har HP Connected Photo versjon 2.1, kan du følge instruksjonene nedenfor for å oppdatere til den nyeste versjonen:
  1. Klikk på Store-flisen.
    Figur : Store-flis
    Store-flis
  2. Når det er en oppdatering tilgjengelig, vises boksen Ny versjon tilgjengelig!. Klikk på Få den nye versjonen.
    Figur : Ny versjon tilgjengelig
    Skjermbildet Ny versjon tilgjengelig med Få den nye versjonen valgt
  3. Alle tilgjengelige oppdateringer for dine apper vises. Velg enten HP Connected Photo for å oppdatere appen, eller klikk på Installer for å installere alle tilgjengelige oppdateringer.
    Figur : App-oppdateringer med HP Connected Photo valgt
    App-oppdateringer med HP Connected Foto valgt
  4. Den nyeste versjonen av HP Connected Photo starter. Klikk på Kom i gang for å åpne appen
    Figur : Komme i gang
    HP Connected Photo med Kom i gang valgt

Opprette en Snapfish-konto i Windows 8

Følg instruksjonene nedenfor for å opprette en Snapfish-konto:
  1. På skjermbildet HP Connected Photo i Snapfish-boksen klikker du på Logg på eller Opprett en konto.
    Figur : HP Connected Photo
    Skjermbildet HP Connected Photo med Logg på eller Opprett en konto valgt
  2. Under Logg på Snapfish velger du Opprett en konto.
    Figur : Logg på Snapfish
    Logg på Snapfish med Opprett en konto valgt
  3. Fyll ut informasjonen, og klikk på Start.
    Figur : Registrer deg for Snapfish
    Registrer deg for Snapfish med Start valgt
  4. Følg eventuelle instrukser på skjermen.

Laste opp bilder til Snapfish eller Facebook i Windows 8

Følg disse instruksjonene for å laste opp bilder til Snapfish eller Facebook:
  1. Fra skjermbildet HP Connected Photo følger du instruksjonene nedenfor.
    1. Første gang: Når du har opprettet Snapfish-kontoen, klikker du på Last opp bildene dine nå for å laste opp bildene dine første gang.
      Figur : Laste opp bilder for første gang
      Skjermbildet HP Connected Photo der Last opp bildene dine nå, er valgt
      Etter første opplasting: Når du har lastet opp bildene dine for første gang, vises bildene dine i HP Connected Photo. Klikk på Lokale bilder for å vise og laste opp bildene dine.
      Hvis du allerede har en Snapfish-konto, trenger du ikke laste opp bilder i HP Connected Photo. Alle bildene dine i Snapfish vil være tilgjengelige for deg gjennom HP Connected Photo.
  2. Klikk på fotoalbumet med bildene du vil laste opp på Snapfish.
    Figur : Bildebibliotek
    Bildebibliotek
  3. Høyreklikk på bildene du vil laste opp på Snapfish-kontoen. Klikk deretter på Last opp.
    Figur : Fotoalbum
    Åpne fotoalbumet med bildene du har valgt, og klikk på Last opp
  4. Velg målplassering for opplasting av filer. Klikk på pilen for å se som hvilke mål som er tilgjengelige.
    Figur : Last opp til
    Skjermbildet Last opp til med pilen valgt
  5. Velg (i dette eksempelet) fra Snapfish eller Facebook.
    Figur : Last opp til ...
    Velge Snapfish eller Facebook
    Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre opplastingen.

Lage personlige fotokort

Du kan lage personlige fotokort for enhver anledning. Bruk følgende fremgangsmåte:
  1. På siden for HP Connected Photo klikker du på Lag personlige fotokort.
    Figur : HP Connected Photo
    HP Connected Photo med Lag kort valgt
  2. Velg en kortkategori blant de tilgjengelige alternativene.
    Figur : Velg en kortkategori
    Kortkategoriene med Jul valgt
  3. Velg en kortmal fra den valgte kategorien.
    Figur : Velge et kort
    Velge et julekort
  4. Deretter vises skjermbildet Tilpass kortet.
    Figur : Tilpass kortet
    Skjermbilde for å tilpasse kortet
  5. Tilpass kortet ved å legge til eller endre farge. Klikk på Farge.
    merknad:
    Du må redigere farge og oppsett før du legger bilder eller tekst til kortet, ellers mister du oppsett og farge.
    Ikke alle valgene på verktøylinjen er tilgjengelige for alle kort. Noen kort har ikke tekstbokser for å tilføye tekst, noen har ikke mulighet til å endre fargefeltene, og på noen av kortene får du heller ikke endre oppsettet.
    Figur : Verktøylinje
    Verktøylinjen med Farge valgt
  6. Velg fargen du vil ha.
    Figur : Fargevalg
    Kort der fargevalg vises
    Kortet vises med den nye fargen.
    Figur : Kort med ny farge
    Kort med ny farge
  7. Bruk Oppsett-knappen for å endre retning fra vannrett (liggende) til loddrett (stående).
    Figur : Oppsett
    Verktøylinjen med Oppsett valgt
  8. Legg til og endre tekst ved hjelp av verktøylinjene nederst.
    Figur : Tilpass kortet
    Tilpass kortet med verktøylinjen valgt
    Hvis du vil sette inn tekst på kortet, klikker du på Tekst på verktøylinjen og velger farge.
    Figur : Verktøylinjen for tekst og farge
    Verktøylinjen med tekst er valgt
    Merk teksten i tekstboksen og skriv inn navnet ditt eller en melding.
    Velg den skrifttypen du vil ha.
    Figur : Skrifter
    Skriftalternativer
  9. Klikk på plusstegnet (+) midt på siden på under kortet du lager, og klikk deretter på Bilde for å sette inn et bilde i kortet.
    Figur : Menylinje
    Menylinjen Tilpasning med Bilde valgt
    Velg ett eller flere bilder til kortet ditt, og klikk deretter på Sett inn bilder.
    Figur : Velg bilde til kortet
    Skjermbildet Velg bilde til kortet med Sett inn bilder valgt
  10. Roter bildet og endre størrelsen på det ved hjelp av følgende alternativer på verktøylinjen:
    Roter bildet mot venstre eller høyre.
    Figur : Roteringsknapper
    Roteringsknapper
    Bruk pluss- og minusknappene for å endre størrelsen når du vil zoome inn eller ut.
    Figur : Knapper for å endre størrelse
    Knapper for å endre størrelse
    Når du har opprettet kortet, er du klar til å skrive ut eller bestille kortene.

Bestill utskrifter sendt hjem til deg, eller hent dem i butikken (kun i USA)

Når du har opprettet kortet, kan du få utskriftene levert en adresse eller du kan få dem trykt og hente dem i en lokal butikk (kun i USA).
Her finner du instruksjoner for å hente dem i en lokal butikk.
Hvis du vil ha utskriftene levert hjem til deg, gjør du følgende:
  1. I skjermbildet Leveringsmetode velger du Send til ny adresse.
    Figur : Leveringsmetode
    Leveringsmetode med Send til ny adresse valgt
  2. Fyll ut adressefeltene og klikk på neste nederst til høyre på siden.
    Figur : Leveringsadresse
    Leveringsadresse
  3. Angi betalingsinformasjon, inkludert navnet på kredittkortet, kredittkortnummeret og utløpsdatoen. Sett knappen øverst til høyre til for å bruke leveringsadressen din som betalingsadresse.
    Figur : Betalingsinformasjon
    Betalingsinformasjon med På valgt
  4. Klikk på Neste nederst til høyre på siden.
  5. Kortene er lastet opp.
    Figur : Laster opp valgte kort
    Kortene blir lastet opp
  6. Bestillingen behandles.
    Figur : Behandler bestillingen
    Behandler bestillingen
  7. Se gjennom bestillingen, leverings- og betalingsinformasjonen, og klikk på Bestill.
  8. Skriv ut kvitteringen som dokumentasjon.
Hvis du vil ha kortene eller bildene dine skrevet ut i en lokal butikk (kun USA), gjør du følgende:
  1. I skjermbildet Leveringsmetode velger du Hent i butikk.
    Figur : Leveringsmetode
    Leveringsmetoden Hent i butikk er valgt
  2. Hvis listen over butikker ikke viser en butikk i nærheten av deg, skriver du inn postnummeret ditt i feltet og klikker på Neste. Velg en butikk i nærheten av der du bor.
    Figur : Hent i butikk
    Hent i butikk med postnummerfeltet og Neste-knappen valgt
  3. En påminnelse vises om at du må betale for utskriftene når du henter dem.
    Figur : Påminnelse
    Påminnelse om at du må betale når du henter bildene
  4. Behandler bestillingen vises.
    Figur : Behandler bestillingen
    Meldingen Behandler bestillingen
  5. En kvittering vises. Skriv ut kvitteringen som dokumentasjon. Klikk på Vis kortene mine for å slette eller bestille flere kort.
    Figur : Kvittering
  6. Fra Mine kort kan du slette kort eller bestille flere.
    Figur : Mine kort
    Mine kort som viser knappene Slett og Bestill igjen

Installere HP Connected Photo på et Android-nettbrett

Følg instruksjonene nedenfor for å installere HP Connected Photo på Android.
  1. På startskjermen klikker eller trykker du på ikonet Alle apper og klikker eller trykker deretter på Play Store-appen.
  2. Hvis du vil søke etter HP Connected Photo, klikker eller trykker du på søkeikonet øverst på siden og skriver deretter inn HP Connected Photo.
  3. Klikk eller trykk på flisen HP Connected Photo .
    Figur : HP Connected Photo-flisen
    HP Connected Photo-flisen er valgt
  4. Klikk på INSTALLER.
    Figur : Installasjonsskjermbilde
    Installasjonsskjermbilde
  5. Hvis du blir spurt om om tillatelser for appen, kan du klikke på GODTA. Vent mens appen installeres.
  6. Startskjermen til HP Connected Photo vises. Klikk på ÅPNE for å gå til skjermbildet Kom i gang .
    Figur : HP Connected Photo
    HP Connected Foto med Åpne valgt

Opprette en Snapfish-konto på et Android nettbrett

Slik oppretter du en Snapfish-konto:
  1. I startskjermbildet klikker eller trykker du på ikonet HP Connected Photo.
  2. Klikk eller trykk på Logg på eller opprett en konto.
    Figur : Logg på Snapfish
    HP Connected Photo med Logg på Snapfish valgt
  3. På siden Logg på Snapfish velger du Opprett en konto.
    Figur : Opprett en konto
    Logg på Snapfish med Opprett en konto valgt
  4. Klikk på Registrer deg øverst til høyre.
    Figur : Registrer deg
    Klikk på Registrer deg øverst til høyre
  5. Fyll ut de obligatoriske feltene for å opprette en konto, og trykk eller klikk på Opprett en konto.
    Figur : Felter for å opprette en Snapfish-konto
    Felter for å opprette en Snapfish-konto
  6. Les og godta personvernerklæringen på internett.
    Figur : Personvernerklæring
    Personvernerklæring
  7. Følg eventuelle instrukser på skjermen.

Laste opp bilder til Snapfish på et Android-nettbrett

Følg instruksjonene nedenfor for å laste opp lokale bilder til Snapfish på Android.
Kontroller at du er logget på Snapfish-kontoen din, og følg disse instruksjonene:
  1. På HP Connected Photo-siden klikker eller trykker du på Lokale bilder.
  2. Velg albumet fra tidslinjen.
    Figur : Album-tidslinje
    Tidslinje for album
  3. Med albumet åpent trykker eller klikker du på bildet som skal lastes opp på Snapfish-kontoen din.
    Figur : Albumet Blomster
    Albumet Blomster
  4. Trykk eller klikk på bildet som skal lastes opp på Snapfish.
  5. Klikk eller trykk på Del-ikonet.
    Figur : Bilde med Del-ikonet
    Bilde med Del-ikonet uthevet
    Fremdriften til opplastingen vises, og deretter vises Opplastingen til Snapfish var vellykket når opplastingen er fullført.

Installere HP Connected Photo på en Android-telefon

Følg instruksjonene nedenfor for å installere HP Connected Photo på en Android-telefon.
  1. Finn og velg HP Connected Photo i Google Play-butikken.
  2. Trykk på Installer. Les og godta tillatelsene for appen for å begynne å installere den.
    Figur : HP Connected Photo for telefoner
    HP Connected Photo for telefoner med Installer valgt
  3. Når appen er installert, trykker du på Åpne på app-siden eller trykker på HP Connected Photo i app-listen for å åpne den.
  4. Trykk på Kom i gang.
    Figur : Kom i gang
    Kom i gang valgt på HP Connected Photo
  5. Hvis du allerede har en Snapfish-konto, logger du deg på med e-postadressen og passordet. Hvis du ikke har en konto, trykker du på Opprett en konto for å opprette din egen Snapfish-konto.
    Figur : Opprett en konto
    Logg på Snapfish med Opprett en konto valgt
  6. Fyll ut de nødvendige feltene feltene, les Vilkår og betingelser, og merk av for at du forstår vilkår og betingelser. Trykk deretter på Kom i gang.
    Figur : Registrer deg for Snapfish
    Registrer deg for Snapfish

Laste opp bilder til Snapfish på en Android-telefon

Følg disse instruksjonene for å laste opp bilder til Snapfish:
  1. Trykk på appen HP Connected Photo fra listen over apper.
  2. På skjermbildet HP Connected Photo trykker du på Kom i gang.
    Figur : HP Connected Photo
    Skjermbildet HP Connected Photo med Kom i gang valgt
  3. Logg på Snapfish-kontoen din hvis du ikke allerede er logget på.
    Figur : Logg på Snapfish
    Logg på Snapfish
  4. På skjermbildet Bilder trykker du på Lokalt for å få tilgang til bildene som er lagret lokalt på telefonen.
    Figur : Bilder
    Bilder med Lokalt valgt
  5. Skjermbildet Lokale bilder viser et utvalg bilder fra bildemappene som er lagret på telefonen din. Bla opp eller ned for å vise flere mapper. Finn albumet som inneholder bildene du ønsker å laste opp, og trykk på albumnavnet for å velge det.
    Figur : Lokale bilder
    Trykke på et album
  6. I det valgte albumet trykker du på haken øverst på skjermen.
    Figur : Merket av for lokalt album
    Lokale bilder
  7. Velg bildene du vil ha, og trykk på ikonet Last opp nederst på skjermen.
    Figur : Valgte bilder
    Valgte bilder med Last opp-knappen valgt
  8. På skjermbildet for opplasting trykker du på HP Connected Photo for å vise skjermbildet for fremdriften til opplastingen.
    Figur : Skjermbilde for opplasting
    Skjermbilde for opplasting som viser fremdriften til opplastingFremdrift for opplastingSkjermbilde for fremdrift for opplasting
  9. Når bildene er lastet opp, trykker du på Vis alle for å vise opplastede filer eller Lukk.
    Figur : Opplasting fullført
    Opplasting fullført med Vis alle og Lukk valgt

Innstillingen Automatisk opplasting og andre innstillinger

Følg instruksjonene nedenfor for å få Snapfish til å laste opp bildene dine automatisk, finne kontonavnet ditt eller vise informasjon om HP Connected Photo.
Slik konfigurerer du automatisk opplasting:
  1. Hvis du vil sette opp automatisk opplasting, trykker du på den utvidede menyknappen i handlingsmenyen og deretter Innstillinger.
    Figur : Utvidet menyknapp og Innstillinger valgt
    Trykke på utvidet menyknapp og Innstillinger
  2. Hvis du vil slå på funksjonen for automatisk opplasting, trykker du på -knappen i boksen Automatisk opplasting. Nye bilder blir automatisk lastet opp på Snapfish-kontoen din.
    Hvis du vil slå av eller deaktivere funksjonen for automatisk opplasting, trykker du på AV i boksen Automatisk opplasting.
    Figur : Innstillinger for Automatisk opplasting
    Velge Automatisk opplasting til Snapfish
Gjør følgende for å finne kontonavnet ditt eller logge på eller av kontoen din:
  1. Trykk på Overflyt-knappen, og trykk deretter Konto for å se kontonavnet.
    Figur : Overflyt-knappen og Konto valgt
    Trykke på overflyt-knappen og Konto
  2. Trykk på -knappen for å vise påloggingsbildet. Du blir bedt om kontonavn og passord for å logge på Snapfish. Når du er logget til Snapfish, trykker du på Av for å logge ut og lukke Snapfish.
    Figur : Kontoinformasjon
    Skjermbildet Kontoinformasjon
Gjør følgende for å finne Om-skjermbildet med koblinger til Kundestøtte og Vilkår og betingelser:
  1. Trykk på den utvidede menyknappen og deretter Om for å komme til Om-skjermbildet.
    Figur : Utvidet menyknapp og Om valgt
    Utvidet menyknapp og Om valgt
  2. Informasjonsskjermbildet Om vises. Koblinger til Kundestøtte og Vilkår og betingelser er tilgjengelige på Om-skjermbildet.
    Figur : Om-skjermbildet
    Om-skjermbildet med koblinger til Kundestøtte og Vilkår og betingelser

Vanlige spørsmål

Bruk ett av de følgende avsnittene for å få svar på spørsmålene dine:
merknad:
Én eller flere av koblingene ovenfor vil føre deg ut av nettstedet til Hewlett Packard. HP har ikke kontroll over, og er ikke ansvarlig for, informasjonen utenfor HPs nettsted.