HP Officejet Enterprise Color X555, MFP X585 - Bytte harddisken

Bytte harddisken
Dette dokumentet beskriver fremgangsmåten for harddisken (HDD).
Figur : Harddisk
  1. Slå av produktet, og koble fra strømledningen.
    Figur : Slå av produktet, koble fra strømledningen.
  2. Koble fra enten USB-kabel eller nettverkskabelen.
    Figur : Koble fra kabler
  3. Fjern utskuffen ved å dra opp på kanten av skuffen som er nærmest klaffen, vipp den unna produktet og dra deretter enheten opp.
    Figur : Fjern utskuffen
  4. Løsne vingeskruen, og dra deretter dekselet opp.
    Figur : Fjern dekselet
  5. Løsne de to vingeskruene på baksiden av produktet.
    Figur : Løsne de bakre vingeskruene
  6. Ta tak i håndtaket til formateringsenheten på forsiden av produktet, og dra deretter formatereren ut av produktet.
    Figur : Fjern formatereren
  7. Trykk på fliken på formaterer-PCAen, på kanten av harddisken, og skyv deretter disken ut av holderen.
    Figur : Fjern harddisken
  8. Ta ut den nye harddisken fra pakken, og bruk deretter emballasjen til å sende den gamle disken til et resirkuleringssenter.
    Figur : Resirkuler harddisken
  9. Skyv den nye disken inn i holderen på formaterer-PCAen, og koble den til formatereren.
    Figur : Installer harddisken
  10. Sett inn formatereren i sporet foran på produktet.
    Figur : Sett inn formatereren
  11. Fest de to vingeskruene på baksiden av produktet.
    Figur : Fest vingeskruene på baksiden
  12. Sett på plass igjen dekselet til formatereren ved å skyve det på plass og deretter feste vingeskruen.
    Figur : Installer det nye dekselet
  13. Sett utskuffen tilbake på plass.
    Figur : Installer utskuffen
  14. Koble til USB-kabelen eller nettverkskabelen igjen.
    Figur : Koble til kabelen igjen
  15. Koble til strømledningen igjen, og trykk deretter på av/på-knappen for å slå på produktet.
    Figur : Koble til strømledningen igjen, slå på produktet
  16. Når produktet er i Klar-tilstand, må fastvaren på den nye disken oppdateres. Gå til www.hp.com/support/ojcolorX555 eller www.hp.com/support/ojcolorMFPX585 for å få fastvarefilen.
  17. Velg alternativet for på tvers av operativsystemer (BIOS, fastvare, diagnostikk osv.). Finn fastvarenedlastingen, og velg Last ned.
  18. Kopier fastvareoppgraderingsfilen til rotkatalogen på en USB-enhet. Fastvareoppgraderingsfilen er av filtypen BDL.
  19. Sett USB-enheten inn i USB-porten foran kontrollpanelet på produktet (X555-modeller) eller på produktets kontrollpanel (X585-modeller).
  20. Følgende melding vises på kontrollpanelet: Feil: 99.09.63 Feil disk. Klikk på OK for å fortsette.
  21. Vent til føroppstartsmenyen vises på kontrollpanelskjermen, og trykk deretter på pil ned for å bla til 3: Administrator. Klikk på OK for å velge dette alternativet.
  22. Trykk på pil ned for å bla til 6: Behandle disk. Klikk på OK for å velge dette alternativet.
  23. Trykk på pil ned for å bla til 2: Slett / Lås opp. Klikk på OK for å velge dette alternativet.
  24. Meldingen Proceed with Requested Action vises. Klikk på OK for å velge dette alternativet.
  25. Trykk på Tilbake for å gå tilbake til Pre-Boot-hovedskjermbildet for menyen.
  26. Trykk på pil ned for å bla til 3: Administrator. Klikk på OK for å velge dette alternativet.
  27. Trykk på pil ned for å bla til 1: Last ned. Klikk på OK for å velge dette alternativet.
  28. Trykk på pil ned for å bla til 3: USB-minnebrikke. Klikk på OK for å velge dette alternativet.
  29. Trykk på pil ned for å bla til fastvareoppgraderingsfilen du lastet ned tidligere. Klikk på OK for å velge dette alternativet.
      merknad:
    Hvis ingen BDL-filer står oppført, prøver du en annen USB-enhet.
  30. Vent mens filen overføres. Når overføringen er fullført, vises meldingen Complete på skjermen.
  31. Slå av produktet, fjern USB-enheten, og slå deretter på produktet. Vent noen minutter mens produktet initialiseres.