HP Officejet Enterprise Color X555, MFP X585 - Sett på plass klaffen for utskuffen igjen

Sett på plass klaffen for utskuffen igjen
Dette dokumentet beskriver hvordan du bytter klaffen for utskuffen på HP Officejet Enterprise Color X555 og HP Officejet Enterprise Color MFP X585/X585 Flow.
Figur : Klaff for utskuff
  1. Slå av produktet, og koble fra strømledningen.
    Figur : Slå av produktet, koble fra strømledningen.
  2. Fjern utskuffen ved å dra opp på kanten av skuffen som er nærmest klaffen, vipp den unna produktet og dra deretter enheten opp.
    Figur : Fjern utskuffen
  3. Fjern klaffen for utskuffen ved å bøye midten av klaffen, trekke pinnen på baksiden ut og deretter skyve klaffen bakover for å fjerne pinnen på forsiden.
    Figur : Fjern klaffen
  4. Ta ut den nye klaffen fra pakken, og bruk deretter emballasjen til å sende den gamle klaffen til et resirkuleringssenter.
    Figur : Pakk ut den nye klaffen, og resirkuler den gamle
  5. Installer den nye klaffen ved å sette pinnen for forsiden inn i sporet, og deretter bøye midten av klaffen for å kunne sette pinnen på baksiden inn i sporet.
    Figur : Installer klaffen
  6. Sett utskuffen tilbake på plass.
    Figur : Installer utskuffen
  7. Koble til strømledningen igjen, og trykk deretter på av/på-knappen for å slå på produktet.
    Figur : Koble til strømledningen igjen, slå på produktet