HP Officejet Enterprise Color X555, MFP X585 - Sette inn blekkoppsamlerenheten

Sette inn blekkoppsamlerenheten
Dette dokumentet inneholder informasjon om hvordan blekkoppsamlerenheten og tosidigenheten installeres for HP Officejet Enterprise Color X555 og HP Officejet Enterprise Color MFP X585/X585 Flow.
Figur : Blekkoppsamlerenhet (ICU)
  1. Åpne produktets venstre deksel.
    Figur : Åpne venstre deksel
  2. Trekk blekkoppsamlerenheten rett ut for å fjerne den fra produktet.
    Figur : Fjern ICU
  3. Ta den nye blekkoppsamlerenheten ut av pakken.
    Figur : Ta den nye blekkoppsamlerenheten ut av pakken
      merknad:
    Behold emballasjen for å bruke den til å sende den gamle blekkoppsamlerenheten til et resirkuleringssenter.
  4. Installer den nye blekkoppsamlerenheten ved å dytte den rett inn i produktet.
    Figur : Installer den nye blekkoppsamlerenheten
  5. Lukk venstre deksel.
    Figur : Lukk venstre deksel
  6. Bruk emballasjen fra den nye blekkoppsamlerenheten til å sende den gamle enheten til et resirkuleringssenter.
    Figur : Pakk inn den gamle blekkoppsamlerenheten for sending
  7. Hvis du vil ha informasjon om resirkulering og skrive ut en adresselapp, kan du gå til www.hp.com/recycle, velge land/region der den gamle blekkoppsamlerenheten skal sendes og deretter klikke på Start-knappen og deretter koblingen Blekkpatroner og LaserJet-tonerkassetter fra HP.
  8. Oppdater produktet for å indikere at en ny blekkoppsamlerenhet har blitt installert.
    • Hvis skjermbildet Ny blekkoppsamlerenhet vises på produktets kontrollpanel, velger du Ja for å indikere at det er satt inn en ny enhet.
    • Hvis skjermbildet Ny blekkoppsamlerenhet ikke vises på produktets kontrollpanel, følger du fremgangsmåten nedenfor.
      1. Åpne menyen Administrasjon, og velg menyen Administrer rekvisita.
      2. Velg menyen Tilbakestill rekvisita, og velg elementet Ny blekkoppsamlerenhet.
      3. Velg Ja for å indikere at det er satt inn en ny blekkoppsamlerenhet.