• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP Color LaserJet Enterprise M651 - Bytte ut SSM-minnet

Bytte ut SSM-minnet
Dette dokumentet inneholder fremgangsmåten for å bytte ut SSM-minnet (HP-sett CZ255-67903). Settet inneholder solid-state-minne (SSM) og trykte instruksjoner.
Figur : Innholdet i settet
  forsiktig:
Enheten er følsom overfor statisk elektrisitet. Servicearbeid bør alltid utføres ved en antistatisk arbeidsstasjon eller på en antistatisk matte, eller med bruk av en antistatisk stropp. Hvis du ikke har en antistatisk arbeidsstasjon, matte eller stropp tilgjengelig, kan du jorde deg selv ved å berøre metallrammeverket før du berører en del som er følsom overfor statisk elektrisitet.
  1. Trykk på av/på-knappen for å slå av produktet, og koble deretter fra strømledningen.
  2. Koble fra USB-kabelen eller nettverkskabelen.
  3. Løsne formatererskruene.
    Figur : Løsne formatererskruene
  4. Fjerne formatereren.
    Figur : Fjerne formatereren
  5. Koble de to SSM-kontaktene fra formatereren.
    Figur : Koble fra kontaktene
  6. Dytt ned de to håndtakene på hver side av braketten (bildeforklaring 1) og hold dem nede mens du skyver braketten i retning pilen (bildeforklaring 2).
    Figur : Fjerne SSM-minnet og braketten
  7. Fjern koblingsenheten fra SSM-minnet. (Overfør koblingsenheten til det nye SSM-minnet.)
    Figur : Ta ut koblingsenheten
  8. Skyv sperrene til hver sin side.
    Figur : Åpne sperrene
  9. Løft SSM-minnet ut av braketten.
    Figur : Løft SSM-minnet ut av braketten
  10. Ta ut SSM-minnet av pakningen. Resirkuler det brukte SSM-minnet i henhold til lokale forskrifter.
  11. Sett inn det nye SSM-minnet i braketten.
    Figur : Sett inn det nye SSM-minnet i braketten
  12. Lukk sperrene.
    Figur : Lukk sperrene
  13. Fest koblingsenheten til det nye SSM-minnet.
    Figur : Fest koblingsenheten
  14. Sett SSM-minnet og braketten inn i formateren.
    Figur : Sett inn SSM-minnet
  15. Koble de to SSM-kontaktene til formatereren.
    Figur : Koble til kontaktene
  16. Sett formatereren inn i produktet.
    Figur : Installere formatereren
  17. Stram til formatererskruene
    Figur : Stram til skruene
  18. Koble USB- eller nettverkskabelen til på nytt, og koble strømkabelen til produktet og strømuttaket igjen.
      forsiktig:
    Ikke slå av produktet ennå.
  19. Bruk denne fremgangsmåten for å installere produktfastvaren på det nye SSM-minnet:
    1. Finn webområdet for produktstøtte.
    2. Velg Cross operating system (BIOS, Firmware, Diagnostics, etc.).
    3. Finn fastvarenedlastingen, og velg Last ned.
    4. Kopier fastvareoppgraderingsfilen til rotkatalogen på en USB-enhet. Fastvareoppgraderingsfilen er av filtypen BDL.
    5. Sett USB-enheten inn i USB-porten på produktets kontrollpanel, og slå deretter på produktet.
    6. Følgende melding vises på kontrollpanelet: Feil: 99.09.63 Feil disk. Klikk på OK for å fortsette.
    7. Vent til menyen Pre-Boot vises på kontrollpanelskjermen, og trykk deretter på pil ned for å bla til 3 Administrator. Klikk på OK for å velge dette alternativet.
    8. Trykk på pil ned for å bla til 6 Behandle disk. Klikk på OK for å velge dette alternativet.
    9. Trykk på pil ned for å bla til + 6 Boot Device. Klikk på OK for å velge dette alternativet.
    10. Trykk på pil ned for å bla til 2 Erase / Unlock. Klikk på OK for å velge dette alternativet.
    11. Meldingen Proceed with Requested Action vises. Klikk på OK for å velge dette alternativet.
    12. Trykk på Tilbake for å gå tilbake til Pre-Boot-hovedskjermbildet for menyen.
    13. Trykk på pil ned for å bla til 3 Administrator. Klikk på OK for å velge dette alternativet.
    14. Trykk på pil ned for å bla til 1 Last ned. Klikk på OK for å velge dette alternativet.
    15. Velg pil ned for å bla til 3 USB-enhet. Klikk på OK for å velge dette alternativet.
    16. Trykk på pil ned for å bla til fastvareoppgraderingsfilen som du lastet ned tidligere. Klikk på OK for å velge dette alternativet.
        merknad:
      Hvis ingen BDL-filer står oppført, prøver du en annen USB-enhet.
    17. Vent mens filen overføres. Når overføringen er fullført, vises meldingen Complete på skjermen.
    18. Slå av produktet, fjern USB-enheten, og slå deretter på produktet. Vent noen minutter mens produktet initialiseres.