HP LaserJet Enterprise MFP, HP PageWide Enterprise MFP - Innebygd optisk tegngjenkjenning (OCR)

Innebygd optisk tegngjenkjenning (OCR)

HP MFP-er med Flow-teknologi inneholder en funksjon for innebygd optisk tegngjenkjenning (OCR). OCR gjør det mulig å konvertere trykte sider til tekst som kan redigeres og søkes i ved hjelp av en datamaskin.
OCR-alternativene er tilgjengelige for følgende skannefunksjoner:
  • Skann til USB-stasjon
  • Skann til jobblager
  • Skann til nettverksmappe
  • Skann til e-post
  • Skann til SharePoint©
Velg en av OCR-filformatene i menyalternativet Filtype og oppløsning når du konfigurerer en skannejobb.
Følgende OCR-filtyper er tilgjengelige:
  • Tekst (OCR): Med dette formatet overser OCR-konverteringsprosessen all grafikk. Den analyserer teksttegnene, konverterer dem til tekst og lagrer dem i en uformatert ASCII-kodet tekstfil av filtypen .txt.
  • Unicode-tekst (OCR): Med dette formatet overser OCR-konverteringsprosessen all grafikk. Den analyserer teksttegnene, konverterer dem til tekst og lagrer dem i en Unicode-fil av filtypen .txt. Unicode-filer sørger for økt kompatibilitet på tvers av plattformer.
    merknad:
    Ikonene for Tekst- og Unicode-tekstfiler er like. Åpne filen i et tekstredigeringsprogram som Notepad ++ for å se kodemetoden.
  • RTF (OCR): Dette er en Rikt tekstformat-fil som inneholder både tekst og grafikk. Fargen, skriftstilen og skriftsnittet beholdes så langt det er mulig.
  • Søkbar PDF (OCR): Denne filtypen oppretter et PDF-bilde av dokumentet med et skjult tekstlag. Denne metoden beholder det nøyaktige utseendet til den originale filen, men legger til rette for tekstsøk i PDF-filen. Det søkbare PDF-formatet beholder innebygd video, lyd og hyperkoblinger i PDF-filen.
  • Søkbar PDF/A (OCR): Akkurat som det søkbare PDF-formatet, skaper den søkbare PDF/A-filen et bilde av det originale dokumentet med et skjult tekstlag. PDF/A-filer er laget for langtidslagring og kan ikke være avhengig av plugin-moduler i PDF-programmet eller andre eksterne referanser som kanskje ikke er tilgjengelige når PDF-filen vises fra et arkiv. PDF/A-filer kan ikke inneholde innebygd video, lyd eller eksterne ressurser, som hyperkoblinger. PDF/A-filer kan ikke krypteres.
    merknad:
    Ikonene for PDF- og PDF/A-filer er identiske. Når du viser en PDF/A-fil i Adobe© Acrobat Reader©, vises et banner øverst i vinduet med følgende melding: Du viser dette dokumentet i PDF/A-modus.
  • HTML (OCR): Dette alternativet oppretter en selvstendig nettside av skanningen. Resultatet er en ZIP-fil som inneholder en mappe med bildene og HTML-koden som er nødvendig for å vise siden. Pakk ut ZIP-filen og dobbeltklikk deretter på filnavn.htm-filen for å se dokumentet i en nettleser.
  • CSV (OCR): Kommadelte filer (CSV) er tekstfiler der hver oppføring er separert av et komma. Bruk CSV-filer til å importere data til databaser eller regneprogrammer, for eksempel Microsoft Excel.