• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP Color LaserJet Pro MFP M476 - Konfigurere skriveren (maskinvare)

Dette dokumentet forklarer hvordan du setter sammen de fysiske delene av produktet. Fullfør disse trinnene før du installerer produktprogramvaren på datamaskinen.
Hvis produktet allerede er konfigurert, kan du se Koblinger til instruksjoner for programvareinstallasjon på slutten av dokumentet hvis du vil ha hjelp med installasjon av programvare.
.
Hvis du har problemer med å vise videoen eller med å vise den i en annen størrelse, kan du klikke her for å spille av videoen på YouTube.
Dette dokumentet inneholder følgende trinn for å sette sammen produktet:
Pakk ut produktet
  1. Velg et sted å plassere produktet som oppfyller følgende spesifikasjoner:
    • Et solid arbeidsbord, godt ventilert område og utenfor direkte sollys
    • Temperaturområde: 15–32,5 °C
    • Fuktighetsområde: 20 % til 70 %
      forsiktig:
    HP anbefaler at to personer flytter på produktet.
    M476nw-modellen veier 27,7 kg.
    Modellene M476dw og M476dn veier 28,9 kg.
  2. Ta HP-produktet ut av esken, og fjern emballasjen. Bekreft at innholdet samsvarer med illustrasjonen.
      merknad:
    En USB-kabel er inkludert for land/områder i Asia-Stillehavsregionen.
    Figur : Innholdet i esken
      merknad:
    HP anbefaler at emballasjen resirkuleres når det er mulig.
    Produktkrav
    • Strømuttak
    • Telefonforbindelse for faksfunksjonen
    • USB-kabel av A-til-B-typen eller nettverkskabel
    • Ruter for trådløs (kun trådløse modeller)
Klargjør produktet, og legg inn papir
  1. Åpne frontdekselet.
    Figur : Åpne frontdekselet
  2. Åpne skuffen for tonerkassetter og fjern forseglingstapen fra hver tonerkassett.
    Lukk dekselet til tonerkassettskuffen, og lukk frontdekselet.
    Figur : Fjern forseglingstapen
  3. Åpne bakdekselet.
    Figur : Åpne bakdekselet
  4. Fjern den oransje tapen og gjennomsiktig emballasje. Lukk bakdekselet.
    Figur : Fjern emballasjen
  5. Åpne skuff 2.
    Figur : Åpne skuff 2
  6. Skyv til side papirskinnene for lengde og bredde. Når du skal legge inn papir i Legal-størrelse, trekker du ut skuffen ved å trykke på og holde inne forlengelsestappen samtidig som du drar forsiden av skuffen fremover.
    Figur : Juster papirskinnene
  7. Legg papiret i skuffen, og kontroller at det er flatt i alle fire hjørnene. Skyv papirbreddeskinnene slik at de er på linje med merket for papirstørrelsen nederst i skuffen. Skyv den fremre papirskinnen slik at den dytter papirbunken mot skuffens bakkant.
    Figur : Legg inn papir, og juster skinnene
  8. Skyv skuffen helt inn i produktet.
    Figur : Lukk skuffen
Koble til en nettverkskabel (ekstrautstyr)
Koble til nettverkskabelen nå hvis du skal koble til et nettverk. Hvis ikke, hopper du over dette trinnet og går til Koble til faks- og strømledningen, og slå på produktet.
  forsiktig:
Ikke koble til USB-kabelen nå. Hvis du vil bruke en USB-kabel til å koble produktet til datamaskinen, kobler du den til når du blir spurt om det under programvareinstallasjonen.
Figur : Koble til nettverkskabelen
Koble til faks- og strømledningen, og slå på produktet
  1. Hvis du bruker produktets faksfunksjon, må du koble til telefonledningen for faks. Du trenger kanskje en land-/regionspesifikk adapter for RJ11-telefonledningen for å kunne koble til telefonkontakten.
      merknad:
    Klikk her for å få mer informasjon om konfigurasjon av faks.
    Figur : Koble til telefonledningen
  2. Koble til strømledningen mellom produktet og en jordet stikkontakt, og slå deretter på produktet. Bruk bare strømledningen som følger med produktet, slik at du ikke skader produktet.
    Figur : Koble til strømledningen, og slå på produktet
      forsiktig:
    Kontroller at strømkilden passer for spenningsspesifikasjonen til produktet. Du finner spenningsspesifikasjonen på produktetiketten. Produktet bruker enten 100–127 volt eller 220–240 volt og 50/60 Hz.
    Bruk bare strømledningen som følger med produktet, slik at du ikke skader produktet.
  3. Vent i 60 sekunder før du fortsetter. I løpet av denne tiden, hvis produktet er koblet til et nettverk, gjenkjenner nettverket produktet og tilordner en IP-adresse eller et vertsnavn til produktet.
  4. Velg språk og sted på kontrollpanelet. Under Standardinnstillinger, velger du ett av disse alternativene:
    • Selvstyrt: Slå på HP Update slik at produktet laster ned fastvareoppdateringer fra Internett automatisk.
    • IT-styrt: Slå av HP Update slik at produktet ikke laster ned fastvareoppdateringer fra Internett automatisk.
Oppdater fastvaren (valgfritt, men anbefales)
HP oppdaterer regelmessig funksjoner som er tilgjengelige i produktets fastvare. Oppdater produktfastvaren for å dra nytte av de nyeste funksjonene.
  merknad:
Snakk med nettverksadministratoren før du oppdaterer produktfastvaren.
Klikk her for å få informasjon om hvordan du oppdaterer fastvaren ved hjelp av kontrollpanelet eller Firmware Update Utility
Koblinger til instruksjoner for programvareinstallasjon
Når du har fullført trinnene ovenfor, kan du installere produktprogramvaren:
For å få instruksjoner for hvordan du installerer programvaren, kan du klikke på koblingen for ditt operativsystem og din tilkoblingstype.
Windows
Mac OS X
  merknad:
For avansert oppsett for nettverkstilkoblede produkter angir du produktets IP-adresse i adressefeltet i en nettleser etter at installeringen av programvaren er fullført. Du finner IP-adressen ved å trykke på knappen Nettverk på produktets kontrollpanel.
Klikk her for å få mer informasjon om avansert konfigurasjon med HPs innebygde webserver (EWS) og HP Device Toolbox (Windows).