HP LaserJet Pro MFP - Kopiere på begge sider (tosidig)

Kopiere på begge sider automatisk

1. Legg originaldokumentene i dokumentmateren med forsiden opp på den første siden og med toppen av siden først.
  2. Juster papirskinnene til å passe med størrelsen på dokumentet.
  3. Trykk på Kopi-knappen på startskjermbildet til produktets kontrollpanel.
  4. Velg knappen Innstillinger.
  5. Bla til og velg knappen Tosidig.
  6. Bla gjennom alternativene, og trykk på et alternativ for å velge det.
  7. Velg Svart- eller Farge-knappen for å starte kopieringen.

Kopiere på begge sider manuelt

1. Legg dokumentet med forsiden ned på skannerglasset, med det øverste venstre hjørnet til dokumentet i det øverste venstre hjørnet på skannerglasset. Lukk skanneren.
  2. Trykk på Kopi-knappen på startskjermbildet til produktets kontrollpanel.
  3. Velg knappen Innstillinger.
  4. Bla til og velg knappen Tosidig.
  5. Bla gjennom alternativene, og trykk på et alternativ for å velge det.
  6. Velg Svart- eller Farge-knappen for å starte kopieringen.
  7. Produktet ber deg legge i neste originaldokument. Legg det på glasset, og trykk på knappen OK.
  8. Gjenta denne prosessen til du har skannet alle sidene. Velg knappen Ferdig for å fullføre utskriften av kopiene.