HP LaserJet Enterprise M806 and HP LaserJet Enterprise Flow MFP M830 - Bytte ut skuff 2-X-valsene

Innføring
Dette dokumentet beskriver hvordan du fjerner og bytter ut skuff 2-X-valsene for HP LaserJet Enterprise M806 og HP LaserJet Enterprise Flow MFP M830.
  merknad:
Hvis du vil se en kort video som demonstrerer denne prosedyren, kan du klikke her.
Før du begynner
  • Bruk tabellen nedenfor for å finne det riktige settet med delenummer for produktet, og gå deretter til www.hp.com/buy/parts for å bestille settet.
    Delenumre for valsesett for skuff 2-X
    CF367-67903
    Valsesett for skuff 2-X med instruksjonsveiledning
Nødvendige verktøy
  • Ingen spesielle verktøy er nødvendige for å installere dette settet.
Trinn 1 – Fjerne skuff 2-X-valsene
  1. Gjør følgende:
    1. Slå av produktet.
    2. Koble fra strømledningen.
        advarsel:
      Unngå skade på produktet. Vent fem sekunder, og ta deretter ut strømledningen før du forsøker å utføre service på produktet.
  2. Ta ut skuff 2 og skuff 3.
    Figur : Ta ut skuffene
  3. Finn valsene inne i hulrommet til skuffen.
    Figur : Finn valsene
  4. Klem fliken på enden av den riflede valsen, og ta deretter ut valsen. Gjenta prosessen for den øvre glatte valsen, og deretter den nedre glatte valsen, i den rekkefølgen.
    Figur : Fjern valsene
  5. Hvis produktet har et valgfritt HCI-tilbehør, kan du gå til Fjerne HCI-valsene, ellers går du til Trinn 2 - Pakke ut erstatningsvalsene.
Fjerne HCI-valsene
Hvis det valgfrie HCI-tilbehøret ikke er installert, går du til Trinn 2 - Pakke ut erstatningsvalsene.
  1. Åpne skuff 4 og skuff 5, og fjern deretter papiret.
    Figur : Åpne skuffene
  2. Frigjør skufflåsene for begge skuffene.
    Figur : Frigjør skufflåsene
  3. Ta ut skuffene.
    Figur : Ta ut skuffene
  4. Finn valsene inne i hulrommet til skuffen.
    Figur : Finn valsene
  5. Klem tappen på enden av den riflede valsen, og ta deretter ut valsen. Gjenta prosessen for den øvre glatte valsen, og deretter den nedre glatte valsen, i den rekkefølgen.
    Figur : Fjern valsene
Trinn 2 - Pakke ut erstatningsvalsene
Pakk ut erstatningsvalsene fra emballasjen.
  merknad:
HP anbefaler at de defekte valsene avhendes på forsvarlig vis.
Figur : Illustrasjon av resirkulering og utpakking
Trinn 3 – Montere erstatningsvalsene
  1. Gjør følgende:
    1. Skyv en glatt valse på det nedre høyre håndtaket. Kontroller at valsen klikker på plass. Gjenta prosessen for valsene på øvre håndtak.
    2. Skyv den riflede valsen inn på det øvre venstre håndtaket. Pass på at valsen smekker på plass.
    Figur : Installer valsene
  2. Sett skuffene inn igjen.
    Figur : Sett skuffene inn igjen
  3. Hvis produktet har et valgfritt HCI-tilbehør, går du til Montere HCI-valsene. Hvis ikke, går du til trinnet Gjør følgende: nedenfor for å fullføre installasjonen.
Montere HCI-valsene
Hvis det valgfrie HCI-tilbehøret ikke er installert, går du til trinnet nedenfor Gjør følgende: for å fullføre installasjonen.
  1. Gjør følgende:
    1. Skyv en glatt valse på det nedre høyre håndtaket. Kontroller at valsen klikker på plass. Gjenta prosessen for valsene på øvre håndtak.
    2. Skyv den riflede valsen inn på det øvre venstre håndtaket. Pass på at valsen smekker på plass.
    Figur : Installer valsene
  2. Sett skuffene inn igjen.
    Figur : Sett skuffene inn igjen
  3. Legg inn papir i skuffene, og lukk deretter skuffene.
    Figur : Legg i papir og lukk skuffene
  4. Gjør følgende:
    1. Koble til strømledningen.
    2. Slå på produktet.