HP LaserJet Enterprise M806 and HP LaserJet Enterprise Flow MFP M830 - Bytte ut skuff 1-valsene

Innføring
Dette dokumentet beskriver hvordan du fjerner og bytter ut skuff 1-valsene for HP LaserJet Enterprise M806 og HP LaserJet Enterprise Flow MFP M830.
  merknad:
Hvis du vil se en kort video som demonstrerer denne prosedyren, kan du klikke her.
Før du begynner
  • Bruk tabellen nedenfor for å finne det riktige settet med delenummer for produktet, og gå deretter til www.hp.com/buy/parts for å bestille settet.
    Delenumre for sett for skuff 1-valser
    CF367-67904
    Sett for skuff 1-valser med instruksjonsveiledning
Nødvendige verktøy
  • Ingen spesielle verktøy er nødvendige for å installere dette settet.
Trinn 1 – Fjerne skuff 1-valsene
  1. Gjør følgende:
    1. Slå av produktet.
    2. Koble fra strømledningen.
        advarsel:
      Unngå skade på produktet. Vent fem sekunder, og ta deretter ut strømledningen før du forsøker å utføre service på produktet.
  2. Åpne skuff 1.
    Figur : Åpne skuff 1
  3. Slipp tappen (bildeforklaring 1) på venstre side av valsedekselet, og ta ut valsedekselet (bildeforklaring 2).
    Figur : Fjern valsedekselet
  4. Klem tappene på enden av den fremre valsen for å løsne valsen, og ta deretter ut valsen. Gjenta for den øvre og nedre valsen, i den rekkefølgen.
    Figur : Fjern valser
Trinn 2 - Pakke ut erstatningsvalsene
Pakk ut erstatningsvalsene fra emballasjen.
Hvis delen må returneres, klikker du på den aktuelle koblingen nedenfor:
  • Klikk her for å se prosedyren for retur av defekte deler for USA.
  • Klikk her for å se prosedyren for retur av defekte deler for Europa.
  merknad:
HP anbefaler at de defekte valsene avhendes på forsvarlig vis.
Figur : Illustrasjon av resirkulering og utpakking
Trinn 3 – Montere erstatningsvalsene
  1. Gjør følgende:
    1. Skyv en glatt valse på det nedre håndtaket. Kontroller at valsen klikker på plass. Gjenta for den Til toppen valsen.
    2. Skyv den riflede valsen på det fremre håndtaket, og pass på at valsen klikker på plass.
    Figur : Installer valsene
  2. Sett inn tappen på høyre side av valsedekselet (bildeforklaring 1) i sporet (bildeforklaring 2), og klikk deretter venstre side av valsedekselet på plass.
    Figur : Sett på plass valsedekselet
  3. Lukk skuff 1.
    Figur : Lukk skuff 1
  4. Gjør følgende:
    1. Koble til strømledningen.
    2. Slå på produktet.