• Opplysning
    Vi oppdaterer vår nettside.

Hvis du opplever feil i løpet av denne perioden, ber vi deg prøve igjen senere.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP Color LaserJet Enterprise M651 - Produktet sett forfra og bakfra

Produktet sett forfra
    Figur : Produktet sett forfra
  1. Utskuff
  2. Kontrollpanel med berøringsskjerm i farger (kan vippes oppover slik at den blir enklere å lese)
  3. USB-port med enkel tilgang (for utskrift uten datamaskin)En administrator må aktivere denne porten før bruk.
  4. Lomme for integrering av maskinvare (for tilkobling av tredjepartsenheter)
  5. Deksel på høyre side (for fjerning av fastkjørt papir)
  6. Skuff 1
  7. Av/på-knapp
  8. Modellnavn
  9. Skuff 2
  10. Frontdeksel (tilgang til tonerkassettene)
  11. 2 x 500-arks skuff og 1 500-arks høykapasitetsinnskuff
  12. Nedre høyre deksel (for fjerning av fastkjørt papir)
Produktet sett bakfra
    Figur : Produktet sett bakfra
  1. Formaterer (med grensesnittporter)
  2. Strømtilkobling
  3. Modellnummer- og serienummermerke
Grensesnittporter
    Figur : Grensesnittporter
  1. Høyhastighets-USB 2.0-utskriftsportFor enkel tilgang til USB-utskrift bruker du USB-porten i nærheten av kontrollpanelet.
  2. USB-port for tilkobling av eksterne USB-enheter (denne porten kan være dekket til)
  3. Ethernet-nettverksport for LAN (Local Area Network) (RJ-45)
  4. Spor for sikkerhetslås av kabeltype
Kontrollpanelvisning
På startskjermbildet får du tilgang til produktfunksjonene, og du ser gjeldende status for produktet.
Du kan når som helst gå tilbake til startskjermbildet ved å berøre Hjem-knappen på venstre side av kontrollpanelet, eller berøre Hjem-knappen øverst i venstre hjørne på de fleste skjermbilder.
  merknad:
Funksjonen som vises på startskjermen, kan variere avhengig av produktkonfigurasjonen.
    Figur : Produktets kontrollpanel
  1. Hjem-knapp og -lampe
  2. Produktstatus
  3. HP-logo eller Hjem-knapp
  4. Stopp-knapp
  5. Påloggings- eller avloggings-knapp
  6. Knapp for valg av språk
  7. Dvalemodus-knapp
  8. Nettverksknapp
  9. Hjelp-knappen
  10. Bla-felt
  11. Funksjoner