• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP LaserJet Pro M701/M706 - Sammenligning av produkter

Sammenligning av produkter
Modellnavn
modellnummer
M701a
B6S00A
M701n
B6S01A
M706n
B6S02A
Papirhåndtering
Skuff 1 (100-arks multifunksjonsskuff)
Skuff 2 (250-arks innskuff)
Skuff 3 (500-arks innskuff)
Valgfritt
250-arks utskuff
Duplex-utskriftsenhet (ekstrautstyr)
Valgfritt
Operativsystemer som støttes
Windows XP, 32-biters (Service Pack 2 og nyere)
Windows Vista, 32-biters og 64-biters
Windows 7, 32-bit og 64-bit
Windows 8 og 8.1, 32-biters og 64-biters (bare skriverdriver)
Windows Server 2003, 32-biters og 64-biters (bare skriverdriver)
Windows Server 2003 R2, 32-biters (bare skriverdriver)
Windows Server 2008, 32-biters og 64-biters (Service Pack 2, bare skriverdriver)
Windows Server 2008 R2, 32-biters og 64-biters (bare skriverdriver)
Windows Server 2012 (bare skriverdriver)
Windows Server 2012 R2 (bare skriverdriver)
Mac OS X v10.6, OS X v10.7 Lion, OS X v10.8 Mountain Lion og OS X v10.9 Mavericks
Skriverdrivere som støttes
HP PCL 6-skriverdriveren er inkludert på CD-platen som standard skriverdriver. Den installeres automatisk med mindre du velger en annen driver
Hvis du vil ha mer informasjon og ekstra driver-alternativer, kan du gå til www.hp.com/support.
Tilkobling
Hi-Speed USB 2.0
10/100 Ethernet LAN-tilkobling
Minne
256 MB DDR3 RAM
Kontrollpanelskjerm
Tolinjers LCD-skjerm
Tolinjers LCD-skjerm med ePrint knapp
Utskrift
Skriver ut opptil 31 sider per minutt (spm) på A4-papir, 30 sider spm på Letter-papir og opptil 15 spm på A3-papir
Skriver ut opptil 35 spm på A4- og Letter-papir og opptil 18,5 spm på A3-papir
Utskriftsoppløsningen er opptil 1200 x 1200 dpi
Støtter HP ePrint