• Opplysning

• Tilbakemelding

HP-PC-er - Hvordan du tilbakestiller datamaskinen din til fabrikkinnstillinger (Windows 10, 8, 7)

Dette dokumentet gjelder for HP- og Compaq-datamaskiner med Windows 10, 8 og 7.
Tilbakestille datamaskinen til fabrikkinnstillingene kan være nødvendig hvis operativsystemet er skadet, harddisken er ødelagt, datamaskinen er infisert av et virus, eller du overfører eierskap til datamaskinen. HP Systemgjenoppretting fjerner alle data på harddisken og installerer det opprinnelige operativsystemet på nytt.
For å åpne Recovery Manager (på de fleste PC-er) og starte en gjenoppretting før Windows starter, slå på datamaskinen og trykk umiddelbart på F11 -tasten gjentatte ganger.
Dette dokumentet inneholder informasjon for å hjelpe deg med å utføre en systemgjenoppretting, og tilbakestille datamaskinen til fabrikkinnstillingene.

Forberede en HP Systemgjenoppretting

Før du utfører en systemgjenoppretting kan du se gjennom emnene nedenfor som kan hindre at behovet for å kjøre en gjenoppretting, eller bidra til å sørge for en vellykket gjenoppretting.

Utføre en HP systemgjenoppretting

Se gjennom emnene nedenfor for å finne riktig gjenopprettingsverktøy for datamaskinen din, og finne trinnvise instruksjoner for å utføre en gjenoppretting eller tilbakestilling.

Fullføre en HP Systemgjenoppretting

Etter en systemgjenoppretting anbefaler HP at du installerer oppdateringer via Windows Update. For mer informasjon, se et av følgende støttedokumenter: