Stasjonære HP- og Compaq-datamaskiner  - Informasjon om BIOS-oppsettsverktøyet og menyalternativer

Denne informasjonen gjelder for stasjonære HP- og Compaq-datamaskiner.
Dette dokumentet forklarer hva BIOS-programmet er, og hvordan du bruker BIOS-oppsettsverktøyet.
Datamaskinen har et BIOS-oppsettsverktøy for å endre viktige innstillinger på datamaskinen. På grunn av de mange forskjellene mellom datamaskinmodeller er det ikke definert spesifikke standardinnstillinger for BIOS i dette dokumentet. Dokumentet inneholder typiske eksempler. Ditt system kan være annerledes.

Finne BIOS-versjonen

Slik finner du BIOS-versjonen for din datamaskin:
Vis meg hvordan
  1. Slå av datamaskinen og vent i fem sekunder.
  2. Slå på datamaskinen, og trykk straks på F10-tasten gjentatte ganger til BIOS-oppsettsskjermen vises.
    Hvis ingenting skjer, trykker du flere ganger på F1.
  3. Gjør ett av følgende i BIOS-oppsettsverktøyet:
    • Finn BIOS-versjonen i fanen Main.
      Figur : Finne versjonen for BIOS-versjon 6 eller lavere
      Finne BIOS-versjonen
    • På fanen Fil bruker du pil ned for å velge System Information, og deretter trykker du på Enter.
      Figur : Finne BIOS-versjonen
      Finne BIOS-versjonen
      Finn BIOS-versjonen på System Informasjon-skjermen.
      Figur : Finne versjonen for BIOS-versjon 7 eller høyere
      Finne BIOS-versjonen