HP-datamaskiner - Opprette gjenopprettingsplater eller lagre en gjenopprettingsavbildning på en minnepinne (Windows 7)

Dette dokumentet gjelder HP- og Compaq-datamaskiner som er levert med Windows 7.
Dette dokumentet beskriver hvordan du oppretter gjenopprettingsmedier som kan brukes til å gjenopprette datamaskinen til den opprinnelige tilstanden, hvis det oppstår et alvorlig problem med datamaskinen.
HP anbefaler på det sterkeste at du oppretter gjenopprettingsdisker eller en minnepinne så snart du mottar datamaskinen. Hvis din HP-datamaskin med Windows 7 ikke har HP-gjenopprettingsprogrammet, eller hvis gjenopprettingsplatene eller USB-enheten ikke var opprettet før gjenopprettingspartisjonen ble skadet eller slettet, trenger du et sett med HP-gjenopprettingsplater som samsvarer med modellnummeret fra Internett, eller du må installere et nytt operativsystem.
Du kan bare opprette én gjenopprettingssikkerhetskopi med HP-gjenopprettingsprogramvaren. Disse sikkerhetskopifilene inneholder det originale operativsystemet, drivere og programvare som fulgte med datamaskinen.

Gjenopprette mediaalternativer: Plater eller en minnepinne

Datamaskinen kan ha ett eller to alternativer for å opprette gjenopprettingsmedier. Bruk alternativet som fungerer best for deg.
Du finner ut hvilke alternativer som er tilgjengelige for å opprette gjenopprettingsmedier, ved å klikke på Start (), Alle programmer og deretter på Recovery Manager.
  • Hvis Recovery Disc Creation vises i listen, kan du bare bruke plater.
  • Hvis Recovery Media Creation vises i listen, kan du bruke enten plater eller en minnepinne.
Bruk en av fremgangsmåtene nedenfor, avhengig av hvilke mediealternativer du har på datamaskinen.

Vanlige spørsmål om oppretting av HP-gjenopprettingsmedier

Hvorfor får jeg meldingen «Gjenopprettingsplate har blitt opprettet»?

Hva kan jeg gjøre hvis jeg får feilmeldinger når jeg lager gjenopprettingsplater?

Når jeg prøver å lage en minnepinne, finner ikke datamaskinen USB-lagringsenheten min. Hvorfor?

Når jeg oppretter HP-gjenopprettingsmedier, vil programvare som jeg har installert bli lagret? Som f.eks. Office?