HP Color LaserJet Enterprise M855 - Produktspesifikasjoner

Tekniske spesifikasjoner

Modellnavn
Produktnummer
M855dn
A2W77A
M855xh
A2W78A
M855x+
A2W79A
M855x+
D7P73A
Papirhåndtering
Skuff 1 (kapasitet på 100 ark)
Skuff 2 (kapasitet på 500 ark)
3 x 500-arks papirmater
merknad:
Valgfritt for modellen M855dn. Hvis dette innskufftilbehøret settes inn, kan hvilke som helst av etterbehandlingstilbehørene (ekstrautstyr) og installeres med modellen M855dn.
3 500-arks høykapasitetsinnskuffer
merknad:
Valgfritt for modellen M855dn. Hvis dette innskufftilbehøret settes inn, kan hvilke som helst av etterbehandlingstilbehørene (ekstrautstyr) og installeres med modellen M855dn.
Automatisk dupleksutskrift
1 x 500-arks mater med kabinett (ekstrautstyr) Tilgjengelig i land/regioner i Europa, Midtøsten, Afrika og Stillehavsasia
merknad:
Hvis dette innskufftilbehøret settes inn, kan hvilke som helst av etterbehandlingstilbehørene (ekstrautstyr) og installeres med modellen M855dn.
Stifte-/stableenhet (ekstrautstyr)
Stifte-/stableenhet med 2/4 hullemaskin (ekstrautstyr)
Tilgjengelig i land/regioner i Europa, Midtøsten, Afrika og Stillehavsasia
Heftemaskin (ekstrautstyr)
Tilgjengelig i land/regioner i Europa, Midtøsten, Afrika og Stillehavsasia
Heftemaskin med 2/3 hullemaskin (ekstrautstyr)
Tilgjengelig i Nord-Amerika og Latin-Amerika
Heftemaskin med 2/4 hullemaskin (ekstrautstyr)
Tilgjengelig i land/regioner i Europa, Midtøsten, Afrika og Stillehavsasia
Tilkobling
10/100/1000 Ethernet LAN-tilkobling med IPv4 og IPv6
USB-port med enkel tilgang for utskrift uten datamaskin, og for oppgradering av fastvaren
HP NFC og Wireless Direct-tilbehør for utskrift fra mobilenheter
HP NFC og Wireless Direct-tilbehør for utskrift fra mobilenheter (ekstrautstyr)
Lager
HP høyytelses sikker harddisk
Kontrollpanel – skjerm og inndata
Kontrollpanel med berøringsskjerm
Skriv ut
Skriver ut 46 sider per minutt (spm) på papir i A4-størrelse og 45 spm på papir i Letter-størrelse
Utskrift fra USB-enhet med enkel tilgang (ingen datamaskin kreves)
Mobilutskriftsløsninger
Hvis du vil ha mer informasjon om mobilutskriftsløsninger, kan du se:
  • HP ePrint via e-post
  • HP ePrint-programvare1
  • HP ePrint-app
  • HP ePrint Enterprise
  • HP ePrint Home & Biz
  • HP Printer Control-app
  • Google Cloud Print
  • AirPrint
Operativsystemer som støttes2,3
Windows XP SP3 og nyere, 32-biters og 64-biters
merknad:
Installeringsprogrammet støtter ikke 64-biters versjonen, men skriverdriven støtter den.
merknad:
Microsoft sluttet å gi generell støtte for Windows XP i april 2009. HP fortsetter etter beste evne å tilby støtte for det avviklede operativsystemet XP.
Windows Vista, 32-biters og 64-biters
merknad:
Windows Vista Starter støttes ikke av installeringsprogrammet eller skriverdriveren.
Windows 7 SP1 og nyere, 32-biters og 64-biters
Windows 8, 32-biters og 64-biters
Windows Server 2003 SP2 og nyere, 32-biters og 64-biters
merknad:
Installeringsprogrammet støtter ikke 64-biters versjonen, men skriverdriven støtter den.
merknad:
Microsoft sluttet å gi generell støtte for Windows Server 2003 i juli 2010. HP fortsetter etter beste evne å tilby støtte for det avviklede operativsystemet Server 2003.
Windows Server 2008 32-biters og 64-biters
Windows Server 2008 R2, 64-biters
Windows Server 2012, 64-biters
Mac OS X 10.6, 10.7 Lion og 10.8 Mountain Lion
1HP ePrint-programvaren støtter følgende operativsystemer: Windows® XP SP3 og nyere (32-biters) opptil ePrint-programvareversjon 3, Windows Vista® (32-biters og 64-biters), Windows 7 SP1 og nyere (32-biters og 64-biters), Windows 8 (⁠32⁠-⁠biters og 64-biters) og Mac OS X-versjonene 10.6, 10.7 Lion og 10.8 Mountain Lion.
2Listen over operativsystemer som støttes, gjelder Windows-skriverdriverne PCL 6, UPD PCL 6, UPD PCL 5, UPD PS, Mac-skriverdriverne og installasjons-CD-en som følger med i esken. Hvis du vil ha en oppdatert liste over støttede operativsystemer, kan du gå til www.hp.com/support/colorljM855 for HPs altomfattende hjelp for produktet. Hvis du befinner deg utenfor USA, kan du gå til www.hp.com/support, velge land/region og deretter klikke på Drivere og programvare. Skriv inn et produktnavn eller -⁠nummer. I området Nedlastingsalternativer klikker du på Drivere, programvare og fastvare. Klikk på operativsystemversjonen, og klikk deretter på Last ned.
3HPs programvareinstallasjons-CD installerer driveren HP PCL 6 for Windows-operativsystemet sammen med annen valgfri programvare. Installeringsprogramvare for Mac er ikke inkludert på CD-en. CD-en inneholder fremgangsmåten for å laste ned installasjonsprogramvaren for Mac fra www.hp.com. Fremgangsmåten for å laste ned installasjonsprogramvaren for Mac er som følger: Gå til www.hp.com/support, velg land/region, og klikk deretter på Drivere og programvare. Skriv inn et produktnavn eller -⁠nummer. I området Nedlastingsalternativer klikker du på Drivere, programvare og fastvare. Klikk på operativsystemversjonen, og klikk deretter på Last ned.

Produktmål

Produktmål med tonerkassetter og bildetromler når alle deksler er lukket
Produkt
Høyde
Dybde
Bredde
Vekt
M855dn
1003,3 mm
736,6 mm
723,9 mm
85,2 kg
M855xh
1003,3 mm
736,6 mm
723,9 mm
121,3 kg
M855x+
1003,3 mm
736,6 mm
723,9 mm
124,2 kg
Figur : Produktmål når alle deksler og skuffer er lukket
Produktmål når alle deksler og skuffer er helt åpne
Produkt
Høyde
Dybde
Bredde
M855dn
1003,3 mm
1498,6 mm
1244,6 mm
M855xh
1003,3 mm
1498,6 mm
1244,6 mm
M855x+
1003,3 mm
1498,6 mm
1244,6 mm
Figur : Produktmål når alle deksler og skuffer er helt åpne
Fysiske mål for tilbehør når alle deksler er lukket
Produkt
Høyde
Dybde
Bredde
Vekt
3 x 500-arks mater
387 mm
699 mm
711 mm
36,1 kg
3 500-arks høykapasitetsinnskuff
387 mm
699 mm
711 mm
39 kg
1 x 500 arks mater (tilgjengelig i Europa, Midt-Østen og Afrika)
387 mm
699 mm
711 mm
25,1 kg
Stifte-/stableenhet
1003,3 mm
736,6 mm
571,9 mm
60 kg
Stifte-/stableenhet med hullemaskin
1003,3 mm
736,6 mm
723,9 mm
32 kg
Heftemaskin
1003,3 mm
736,6 mm
571,9 mm
60 kg
Heftemaskin med hullemaskin
1003,3 mm
736,6 mm
723,9 mm
32 kg
Figur : Fysiske mål for etterbehandlingsenheten når alle deksler er lukket
Figur : Fysiske mål for etterbehandlingsenheten med hullemaskin når alle deksler er lukket
Plasskrav for produktet og etterbehandlingsenheten når alle deksler og skuffer er helt åpne
Produkt
Høyde
Dybde
Bredde
Produkt og etterbehandlingsenhet uten hullemaskin
1231,9 mm
1498,6 mm
2006,6 mm
Produkt og etterbehandlingsenhet med hullemaskin
1231,9 mm
1498,6 mm
2159mm
Figur : Plasskrav for produktet og etterbehandlingsenheten når alle deksler og skuffer er helt åpne
Figur : Plasskrav for produktet og etterbehandlingsenheten med hullemaskin når alle deksler og skuffer er helt åpne

Strømforbruk, elektriske spesifikasjoner og støynivåer

Strømforbruk

Strømforbruk (gjennomsnitt i watt)1, 2, 3
Produktserier4
Utskrift og kopiering
Klar
Dvalemodus
Auto på-/avslåing
Av
HP Color LaserJet Enterprise flow MFP M880
1100 W
80 W
8,0 W
1,2 W
0,4 W
1Verdiene kan bli endret.
2Effekten som rapporteres, er de høyeste målte verdiene for alle produktmodeller, ved bruk av alle standardspenninger.
3Standardtid fra Klar-modus til dvalemodus = 15 minutter
4Hastigheten er 46 sider/min på papir i A4-størrelse og 45 sider/min på pair i Letter-størrelse.

Elektriske spesifikasjoner

110-volt inngangsspenning: 110–127 VAC (+/- 10 %), 60 Hz (+/- 2 Hz), 10,5 A
220-volt inngangsspenning: 220–240 VAC (+/- 10 %), 50 Hz (+/- 2 Hz), 5,5 A
  forsiktig:
Strømkravene er basert på landet/regionen der produktet selges. Ikke omform driftsspenningene. Dette vil skade produktet og gjøre produktgarantien ugyldig.

Støyutslipp

HP Color LaserJet Enterprise M8551
Lydstyrkenivå
Utskrift (46 sider/min)
Klar
Fastsatt ifølge ISO 9296
LWAd= 7,1 bel (A) [71 dB(A)]
LWAd= 4,0 bel (A) [40 dB(A)]
Lydtrykknivå – fra brukers plass
Utskrift (46 sider/min)
Klar
Fastsatt ifølge ISO 9296
LpAm = 55 dB(A)
LpAm = 24 dB(A)
1Akustiske verdier kan endres. Testet konfigurasjon: 46 sider/min på A4-ark i ensidig modus med HP Color LaserJet Enterprise M855dn-modellen.

Spesifikasjoner for driftsmiljø

Spesifikasjoner for driftsmiljø
Miljø
Anbefalt
Tillatt
Temperatur
17–25 °C
15–30 °C (59° to 86°F)
Relativ luftfuktighet
30–70 % relativ luftfuktighet (RH)
10 til 80 % RF
Høyde over havet
Ikke aktuelt
0 til 3048 m