HP Color LaserJet Enterprise M855 - Installere skriverprogramvaren i Windows på et kablet (Ethernet) nettverk

merknad:
HP-skriveren må være konfigurert før du installerer programvaren for skriveren. Hvis du ikke har konfigurert skriveren, følger du instruksjonene for konfigurering av produktet.
Alternativer for installering og driver
Se gjennom følgende informasjon for å avgjøre hvilket installeringsalternativ du skal bruke.
CD
Nedlasting
Nytt produkt
CD-installering er også en rask og enkel metode, men har kanskje ikke den nyeste programvaren tilgjengelig, selv for et nyere produkt.
Du kan laste ned programvaren gratis fra HPs nettsted. Den inkluderer de nyeste produktspesifikke driverne, installasjonsfiler og andre administrative verktøy.
Eldre produkt
CD-installering vil kanskje ikke fungere hvis du installerer produktet på en datamaskin som kjører et nyere operativsystem som ble lansert etter at HP-produktet ble lansert.
Nedlasting av programvaren gir gode resultater for eldre produkter og kan bidra til å unngå installeringsproblemer.
Om programvaren
Programvaren på CD-en er den nyeste bare på datoen for produktlanseringen.
Programvaren du kan laste ned fra HPs nettsted, er den aller nyeste programvaren som er tilgjengelig for produktet. HP oppdaterer ofte programvare og drivere etter at produktet og CD-en ble lansert på markedet.
I tillegg til alternativer for programvareinstallering finnes det også flere typer skriverdrivere for enkelte produkter. Følgende alternativer kan være tilgjengelige for Windows:
HP PCL 6-skriverdriver: HP PCL 6-skriverdriveren er inkludert på CD-platen og er standard skriverdriver. HP PCL 6-skriverdriveren har følgende egenskaper:
  • anbefalt for alle Windows-miljøer og de fleste utskriftsbehov, inkludert til gjenerell kontorbruk som tekstbehandling eller regneark.
  • gir den generelt beste hastigheten, utskriftskvaliteten og produktfunksjonsstøtten for de fleste brukere
  • utviklet for å fungere sammen med Windows Graphic Device Interface (GDI) for best hastighet i Windows-miljøer
  • er kanskje ikke fullt kompatibel med tredjepartsprogrammer og tilpassede programmer som er basert på PCL 5
HP Universal Print Driver (UPD): HP Universal Print Driver (UPD) for Windows er utviklet for enkel administrering av utskriftsmiljøer med flere skrivere i et nettverk. HP UPD er et godt valg for et produkt som bare har utskriftsfunksjonalitet siden denne driveren BARE gir utskriftsmulighet.
Hvis du vil bruke UPD, kan du laste ned filen fra HPs nettsted. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til www.hp.com/go/upd.
Windows®-installering for en kablet (Ethernet) nettverkstilkobling ved hjelp av medfølgende CD
  1. Koble nettverkskabelen til produktet og til nettverket, hvis dette ikke er koblet til allerede. Vent et par minutter til produktet har innhentet en nettverksadresse.
  2. Kontroller at det er opprettet en nettverkstilkobling. På produktets kontrollpanel trykker du på nettverksknappen . Hvis det er oppført en IP-adresse, er det opprettet en nettverkstilkobling.
      merknad:
    En IP-adresse som 192.168.0.1 er en unik, numerisk kode som identifiserer en enhet, for eksempel en datamaskin eller en skriver på et nettverk.
  3. Sett inn CDen med skriversystemprogramvaren i datamaskinens CD-stasjon. Installeringsprogrammet registrerer språket på operativsystemet og viser hovedmenyen i installeringsprogrammet på samme språk.
    Hvis installeringsprogrammet ikke har startet etter 30 sekunder, fullfører du disse trinnene.
    1. Klikk på KjørStart-menyen.
    2. Skriv inn følgende: X:\SETUP.EXE (er X er bokstaven til CD-ROM-stasjonen).
    3. Klikk på OK. Installeringsprogrammet starter.
        merknad:
      Hvis dialogboksen Brukerkontokontroll åpnes, klikker du på Tillat eller Ja for å fortsette.
  4. Skjermbildet Programvarevalg gir deg informasjon om programvaren som skal installeres.
    • Anbefalt programvareinstallasjon inkluderer PCL 6-skriverdriveren og programvaren for alle tilgjengelige produktfunksjoner. Klikk på Neste for å gå videre med anbefalt programvareinstallering.
    • Hvis du vil tilpasse programvaren som installeres, klikker du på koblingen Tilpass programvarevalg. Klikk på Neste når du er ferdig.
  5. Les lisensavtalen, merk av for Jeg har sett gjennom og godtar installeringsavtalen og klikk på Neste for å fortsette.
  6. Skjermbildet Forbereder installering vises. Når installeringen er fullført, vises knappen Neste. Klikk på Neste for å fortsette.
  7. Når du blir spurt om å velge en tilkoblingstype, velger du Koble til via kablet nettverk.
  8. Klikk på alternativet Finn produktet på nettverket automatisk. Hvis installeringsprogrammet ikke finner produktet, angir du produktets IP-adresse, vertsnavn eller fastvareadresse manuelt. Klikk på Neste.
  9. Det vises en liste over produkter på skjermbildet Nettverksprodukt(er) funnet. Velg produktet på listen, og klikk deretter på knappen Neste.
  10. Når installeringen er fullført, vises skjermbildet Produktkonfigurering. Velg om produktet skal være standard skriver om om du vil skrive ut en testside. Klikk på Neste.
  11. Skjermbildet Aktiver HPs webtjenester vises. Hvis du vil aktivere webtjenester nå, klikker du på Neste. Hvis du vil aktivere webtjenester senere, klikker du på Avbryt. HPs webtjenester er ikke nødvendig for programvareinstalleringen.
    Hvis du vil ha mer informasjon om aktivering av HPs webtjenester og HP ePrint, kan du klikke her for å finne ut hvordan du konfigurerer HP ePrint.
  12. Skjermbildet Fullfør vises. Her finner du installeringsveivisere som hjelper deg med å konfigurere flere produktfunksjoner. Konfigurer flere produktfunksjoner nå eller senere.
  13. Klikk på Fullfør for å fullføre produktinstalleringen.
Windows®-installering for en kablet (Ethernet) nettverkstilkobling ved nedlasting av programvaren
  1. Koble nettverkskabelen til produktet og til nettverket, hvis dette ikke er koblet til allerede. Vent et par minutter til produktet har innhentet en nettverksadresse.
  2. Kontroller at det er opprettet en nettverkstilkobling. På produktets kontrollpanel trykker du på nettverksknappen . Hvis det er oppført en IP-adresse, er det opprettet en nettverkstilkobling.
      merknad:
    En IP-adresse som 192.168.0.1 er en unik, numerisk kode som identifiserer en enhet, for eksempel en datamaskin eller en skriver på et nettverk.
  3. Bla til siden Drivere og nedlastinger: Drivere og nedlastinger.
  4. Velg produktet på listen over lignende produkter på siden dersom du får spørsmål om dette.
  5. Velg riktig operativsystem, og klikk på Neste.
  6. Klikk på Driver, og se gjennom tilgjengelige driveralternativer. Tilgjengelige alternativer varierer avhengig av produktet.
      merknad:
    HP anbefaler alternativet FKomplett programvareløsning for å optimalisere produktets ytelse og funksjoner.
  7. Klikk på et driverelement for å velge det, se gjennom driverdetaljene, og klikk deretter på Last ned.
  8. Hvis vinduet for sikker nedlasting av filer vises, klikker du på Lagre og blar frem til en plassering på datamaskinen der du vil lagre filen.
  9. Klikk på Lagre. Programvaren lastes ned til datamaskinen. Noter deg hvor du lagret filen.
  10. Når nedlastingen er fullført, klikker du på Åpne mappe og klikker på filen som er lastet ned. Filnavnet slutter med .exe.
      merknad:
    Hvis skjermbildet Nedlasting fullført ble lukket, blar du til plasseringen der du lagret filen, og klikker på *.exe-filen.
      merknad:
    Hvis dialogboksen Brukerkontokontroll åpnes, klikker du på Tillat eller Ja for å fortsette.
  11. Godta standard lagringssted for filene. Klikk på Neste og vent deretter mens installeringsprogrammet pakker ut filene og gjør dem klare for installering.
  12. Skjermbildet Programvarevalg gir deg informasjon om programvaren som skal installeres.
    • Anbefalt programvareinstallasjon inkluderer PCL 6-skriverdriveren og programvaren for alle tilgjengelige produktfunksjoner. Klikk på Neste for å gå videre med anbefalt programvareinstallering.
    • Hvis du vil tilpasse programvaren som installeres, klikker du på koblingen Tilpass programvarevalg. Klikk på Neste når du er ferdig.
  13. Les lisensavtalen, merk av for Jeg har sett gjennom og godtar installeringsavtalen og klikk på Neste for å fortsette.
  14. Skjermbildet Forbereder installering vises. Når installeringen er fullført, klikker du på Neste for å fortsette.
  15. Når du blir spurt om å velge en tilkoblingstype, velger du Koble til via kablet nettverk.
  16. Klikk på alternativet Finn produktet på nettverket automatisk. Hvis installeringsprogrammet ikke finner produktet, angir du produktets IP-adresse, vertsnavn eller fastvareadresse manuelt. Klikk på Neste.
  17. Det vises en liste over produkter på skjermbildet Nettverksprodukt(er) funnet. Velg produktet på listen, og klikk deretter på knappen Neste.
  18. Når installeringen er fullført, vises skjermbildet Produktkonfigurering. Velg om produktet skal være standard skriver om om du vil skrive ut en testside. Klikk på Neste.
  19. Skjermbildet Aktiver HPs webtjenester vises. Hvis du vil aktivere webtjenester nå, klikker du på Neste. Hvis du vil aktivere webtjenester senere, klikker du på Avbryt. HPs webtjenester er ikke nødvendig for programvareinstalleringen.
    Hvis du vil ha mer informasjon om aktivering av HPs webtjenester og HP ePrint, kan du klikke her for å finne ut hvordan du konfigurerer HP ePrint.
  20. Skjermbildet Fullfør vises. Her finner du installeringsveivisere som hjelper deg med å konfigurere flere produktfunksjoner. Konfigurer flere produktfunksjoner nå eller senere.
  21. Klikk på Fullfør for å fullføre produktinstalleringen.