HP LaserJet Pro 300/400 color MFP M375/M475 - Installere skriverprogramvaren i Mac OS på et kablet (Ethernet) nettverk

Alternativer for installering og driver
Se gjennom følgende informasjon for å avgjøre hvilket installeringsalternativ du skal bruke.
CD
Nedlasting
Nytt produkt
CD-installering er også en rask og enkel metode, men har kanskje ikke den nyeste programvaren tilgjengelig, selv for et nyere produkt.
Du kan laste ned programvaren gratis fra HPs nettsted. Den inkluderer de nyeste produktspesifikke driverne, installasjonsfiler og andre administrative verktøy.
Programvarenedlasting er foretrukket løsning ettersom det gir komplett produktprogramvarefunksjonalitet eller de mest avanserte funksjonene som finnes for produktet. Denne driveren er beste alternativ og anbefales for de fleste multifunksjonsprodukter når den er tilgjengelig.
Eldre produkt
CD-installering vil kanskje ikke fungere hvis du installerer produktet på en datamaskin som kjører et nyere operativsystem som ble lansert etter at HP-produktet ble lansert.
Nedlasting av programvaren gir gode resultater for eldre produkter og kan bidra til å unngå installeringsproblemer.
Om programvaren
Programvaren på CD-en er den nyeste bare på datoen for produktlanseringen.
Programvaren du kan laste ned fra HPs nettsted, er den aller nyeste programvaren som er tilgjengelig for produktet. HP oppdaterer ofte programvare og drivere etter at produktet og CD-en ble lansert på markedet.
Mac-installering for en kablet (Ethernet) nettverkstilkobling ved hjelp av medfølgende CD
  1. Koble nettverkskabelen til produktet og til nettverket, hvis dette ikke er koblet til allerede. Vent et par minutter til produktet har innhentet en nettverksadresse.
  2. Kontroller at det er opprettet en nettverkstilkobling. På produktets kontrollpanel trykker du på nettverksknappen . Hvis det er oppført en IP-adresse, er det opprettet en nettverkstilkobling.
      merknad:
    En IP-adresse som 192.168.0.1 er en unik, numerisk kode som identifiserer en enhet, for eksempel en datamaskin eller en skriver på et nettverk.
  3. Sett inn CDen med skriversystemprogramvaren i datamaskinens CD-stasjon. Klikk på produktikonet for å starte installeringsprogrammet.
      merknad:
    Hvis installeringsskjermbildet ikke åpnes automatisk når du setter CDen inn i CD-stasjonen, dobbeltklikker du på produktets CD-bilde på skrivebordet for å åpne filutforskeren for installeringsfilen. Dobbeltklikk deretter på ikonet til installeringsprorgammet.
  4. Skjermbildet Introduksjon åpnes. Klikk på Fortsett for å fortsette.
  5. På skjermbildet Lisens velger du riktig språk fra menyen, leser lisensavtalen og klikker på Fortsett.
  6. Klikk på Godta i hurtigvinduet for å bekrefte at du godtar vilkårende i lisensavtalen.
  7. Velg målplassering for programvareinstalleringen, og klikk på Fortsett.
  8. På skjermbildet Installeringsvalg velger du om du vil utføre en standard installering eller en egendefinert installering.
    • Hvis du vil utføre en standard installering, klikker du på Installer nå.
    • Hvis du vil utføre en egendefinert installering, klikker du på Tilpass. På skjermbildet som åpnes, velger du komponentene du vil installere. Klikk deretter på Installer.
  9. Angi brukernavn og passord i hurtigvinduet, og klikk på OK.
  10. Installeringsprogrammet viser en fremdriftslinje når installeringen begynner. Dette kan ta flere minutter.
  11. Les tipsene om hvordan du kan redusere innvirkningen på miljøet, og klikk på Fortsett når du er ferdig.
  12. Skjermbildet Legg til skriver åpnes. Klikk på Legg til skriver for alle tilkoblingstyper.
  13. Ved en nettverkstilkobling skal produktet være lagt til på listen automatisk. Klikk på IP øverst i skjermbildet for å legge til produktet ved å angi IP-adressen. Når produktnavnet vises på listen over skrivere, velger du produktet på listen og klikker på Legg til. Klikk på Fortsett.
  14. Når installeringen er fullført, vises skjermbildet Sammendrag. Klikk på Lukk for å lukke installeringsprogrammet.
Mac-installering for en kablet (Ethernet) nettverkstilkobling ved nedlasting av programvaren
  1. Koble nettverkskabelen til produktet og til nettverket, hvis dette ikke er koblet til allerede. Vent et par minutter til produktet har innhentet en nettverksadresse.
  2. Kontroller at det er opprettet en nettverkstilkobling. På produktets kontrollpanel trykker du på nettverksknappen . Hvis det er oppført en IP-adresse, er det opprettet en nettverkstilkobling.
      merknad:
    En IP-adresse som 192.168.0.1 er en unik, numerisk kode som identifiserer en enhet, for eksempel en datamaskin eller en skriver på et nettverk.
  3. Bla til siden Drivere og nedlastinger for produktet:
  4. Velg produktet på listen over lignende produkter på siden dersom du får spørsmål om dette.
  5. Velg riktig operativsystem, og klikk på Neste.
  6. Klikk på Driver, og se gjennom tilgjengelige driveralternativer. Tilgjengelige alternativer varierer avhengig av produktet.
      merknad:
    HP anbefaler alternativet FKomplett programvareløsning for å optimalisere produktets ytelse og funksjoner.
  7. Klikk på et driverelement for å velge det, se gjennom driverdetaljene, og klikk deretter på Last ned.
  8. Hvis vinduet for sikker nedlasting av filer vises, klikker du på Lagre og blar frem til en plassering på datamaskinen der du vil lagre filen.
  9. Klikk på Lagre. Programvaren lastes ned til datamaskinen. Noter deg hvor du lagret filen.
  10. Når nedlastingen er fullført, klikker du på Åpne mappe og klikker på filen som er lastet ned. Filnavnet slutter med .exe.
      merknad:
    Hvis skjermbildet Nedlasting fullført ble lukket, blar du til plasseringen der du lagret filen, og klikker på *.exe-filen.
  11. Godta standard lagringssted for filene. Klikk på Neste og vent deretter mens installeringsprogrammet pakker ut filene og gjør dem klare for installering.
  12. Skjermbildet Introduksjon åpnes. Klikk på Fortsett for å fortsette.
  13. På skjermbildet Lisens velger du riktig språk fra menyen, leser lisensavtalen og klikker på Fortsett.
  14. Klikk på Godta i hurtigvinduet for å bekrefte at du godtar vilkårende i lisensavtalen.
  15. Velg målplassering for programvareinstalleringen, og klikk på Fortsett.
  16. På skjermbildet Installeringsvalg velger du om du vil utføre en standard installering eller en egendefinert installering.
    • Hvis du vil utføre en standard installering, klikker du på Installer nå.
    • Hvis du vil utføre en egendefinert installering, klikker du på Tilpass. På skjermbildet som åpnes, velger du komponentene du vil installere. Klikk deretter på Installer.
  17. Angi brukernavn og passord i hurtigvinduet, og klikk på OK.
  18. Installeringsprogrammet viser en fremdriftslinje når installeringen begynner. Dette kan ta flere minutter.
  19. Les tipsene om hvordan du kan redusere innvirkningen på miljøet, og klikk på Fortsett når du er ferdig.
  20. Skjermbildet Legg til skriver åpnes. Klikk på Legg til skriver for alle tilkoblingstyper.
  21. Ved en nettverkstilkobling skal produktet være lagt til på listen automatisk. Klikk på IP øverst i skjermbildet for å legge til produktet ved å angi IP-adressen. Når produktnavnet vises på listen over skrivere, velger du produktet på listen og klikker på Legg til. Klikk på Fortsett.
  22. Når installeringen er fullført, vises skjermbildet Sammendrag. Klikk på Lukk for å lukke installeringsprogrammet.