• Opplysning

• Tilbakemelding

HP-PCer - Utføre HP Systemgjenoppretting (Windows 8)

Dette dokumentet gjelder HP- og Compaq-datamaskiner levert med Windows 8.
Lær hvordan du installerer eller gjenoppretter en HP-datamaskin med Windows 8 til en tidligere tilstand. Lær også hvordan du utfører en systemgjenoppretting med HP Recovery Manager.
Fremgangsmåten for å tilbakestille en stasjonær datamaskin til den opprinnelige tilstanden i Windows 8 er forskjellig fra fremgangsmåten for å tilbakestille en bærbar datamaskin til den opprinnelige tilstanden. Disse instruksjonene varierer også etter når datamaskinen ble produsert. Sørg for at du bruker instruksjonene for din type datamaskin. Hvis du ikke vet når datamaskinen ble produsert, kan du velge instruksjonene basert på hvordan vinduet for systemgjenoppretting vises i tabellene nedenfor.

Komme i gang

Søk etter og åpne Recovery Manageri Windows.
Når Recovery Manager åpnes, sammenlign den på datamaskinen din til et eksempel på følgende tabell til å navigere i gjenopprettingsinstruksjonene for datamaskinen.
Sikkerhetskopier alle personlige filer, og les alle advarsler før du bruker systemgjenoppretting.
Hele gjenopprettingsprosessen kan ta 4–6 timer eller mer. Du får best resultat hvis datamaskinen ikke er koblet til Internett. Datamaskinen starter på nytt flere ganger under denne prosessen. Ikke slå av datamaskinen eller avbryt gjenopprettingsprosessen før meldingen om å logge på Windows vises.
merknad:
Hvis du ikke bruker den nyeste versjonen av Windows 8, kan en del av illustrasjonene og informasjonen i dette dokumentet være annerledes. Du kan skaffe den nyeste versjonen fra Microsoft Store.

Typer systemgjenoppretting (Windows 8)

Datamaskinen kan ha tre typer systemgjenoppretting eller bare to. Bruk den gjenopprettingstypen som løser problemet uten å gjøre flere endringer enn nødvendig.
  • |||UNTRANSLATED_CONTENT_START|||System Recovery:|||UNTRANSLATED_CONTENT_END||| Dette alternativet formaterer systemstasjonen (vanligvis C:) på nytt, installerer det opprinnelige operativsystemet på nytt og installerer alle de opprinnelige maskinvaredriverne og -programvaren på nytt.
      advarsel:
    Hvis størrelsen på operativsystempartisjonen (vanligvis C:) ble redusert til under et minimumskrav for størrelse, fjernes andre partisjoner som er opprettet, og lagrede data slettes.
  • |||UNTRANSLATED_CONTENT_START|||Factory Reset:|||UNTRANSLATED_CONTENT_END||| Dette alternativet fjerner alle partisjonene, formaterer hele harddisken på nytt, installerer det opprinnelige operativsystemet på nytt og installerer alle de opprinnelige maskinvaredriverne og -programvaren på nytt. Dette alternativet gjenoppretter også den nødvendige gjenopprettings partisjonen (vanligvis D:) og installerer den nødvendige programvaren på nytt. Fabrikken tilbakestiller den nødvendige gjenopprettings partisjonen (vanligvis D:) og alle andre nødvendige partisjoner.
    Med alternativet for å gjenopprette fabrikkinnstillingene tilbakestilles all programvaren til datamaskinen til tilstanden på kjøpstidspunktet. Alle brukerendringer fjernes.
  • |||UNTRANSLATED_CONTENT_START|||Minimized Image Recovery:|||UNTRANSLATED_CONTENT_END||| Minimert avbildningsgjenoppretting finnes på mange av HPs bærbare PCer og installerer det opprinnelige operativsystemet på nytt og installerer viktig HP-programvare (som HP Support Assistant og HP Recovery Manager) på nytt.