HP-PC-er - Laste ned eller oppdatere programvare og drivere

Dette dokumentet gjelder for HP- og Compaq-datamaskiner.
HP jobber hele tiden for å forbedre produktene sine og kommer regelmessig med oppdateringer for programvare, drivere og fastvare. Hvis du vil sikre at HP- eller Compaq-datamaskinen kjører problemfritt, må du oppdatere programvaren regelmessig.
merknad:
Hvis du har problemer med å finne programvare- og driveroppdateringer for HP-datamaskinen, kan du gå til HP-produkter testet med Windows 10 for å finne ut om datamaskinen din har blitt testet med Windows 10.

Vanlige spørsmål (FAQs) om programvare og drivere

Gå gjennom denne listen over vanlige spørsmål om installasjon av drivere og programvare.