Laste ned eller oppdatere programvare og drivere for HP-datamaskiner

Dette dokumentet gjelder for HP- og Compaq-datamaskiner.
For bedriftsdatamaskiner, kan du se HP PC-er - Bruke HP SoftPaq-nedlastingsverktøy. Dette verktøyet gir en rask og enkel måte å laste ned programvare- og driveroppdateringer for HP kommersielle bærbare og stasjonære PC-er. I tillegg, tilbyr HP alternative drivere og løsninger gjennom Client Management-løsninger på siden HP-Driver-pakker.
HP jobber hele tiden for å forbedre produktene sine og kommer med jevne mellomrom med oppdateringer for programvare, drivere og fastvare. Hvis du vil sikre at HP- eller Compaq-datamaskinen kjører problemfritt, må du oppdatere programvaren regelmessig. Hold datamaskinen oppdatert med følgende metoder.