HP Color LaserJet Enterprise flow MFP M880 - Fjerne fastkjørt papir fra dokumentmateren

Fjerne fastkjørt papir fra dokumentmateren
Bruk følgende fremgangsmåter for å se etter papir på alle tenkelige steder knyttet til dokumentmateren. Når det oppstår papirstopp, viser kontrollpanelet en animasjon som bidrar til å løse opp papirstoppen.
  1. Løft opp låsen for å løse ut dokumentmaterdekselet.
    Figur : Løft utløseren
  2. Åpne dokumentmaterdekselet.
    Figur : Åpne dokumentmaterdekselet
  3. Løft dekselet som gir tilgang til fastkjørt papir, og fjern eventuelt fastkjørt papir.
    Hvis det er nødvendig, roterer du det grønne hjulet foran på dokumentmateren for å fjerne det fastkjørte papiret.
    Figur : Fjern fastkjørt papir
  4. Trykk på dekselet ved siden av dokumentmatervalsene for å kontrollere at det er lukket skikkelig.
    Figur : Lukk valsedekselet
  5. Løft dokumentmaterens innskuff.
    Figur : Løft dokumentmaterskuffen
  6. Trykk innover ved de to sporene på hver ende av enheten for valg av bakgrunn.
    Figur : Løs ut enheten for valg av bakgrunn
  7. Fjern enheten for valg av bakgrunn ved å dra den ut.
    Figur : Fjern enheten for valg av bakgrunn
  8. Fjern alt fastkjørt papir.
    Figur : Fjern det fastkjørte papiret
  9. Sett tilbake enheten for valg av bakgrunn ved å skyve den inn i sporet til den låses på plass.
    Figur : Sett inn enheten for valg av bakgrunn
  10. Senk dokumentmaterens innskuff.
    Figur : Senk dokumentmaterskuffen
  11. Lukk dokumentmaterdekselet.
    Figur : Lukk dokumentmaterdekselet
  merknad:
For å unngå fastkjørt papir må du kontrollere at skinnene i dokumentmateren er plassert godt inntil dokumentet. Fjern alle stifter og binderser fra originaldokumentene.
  merknad:
Originaldokumenter som er skrevet ut på tungt, glanset papir har større sannsynlighet for å kjøre seg fast enn dokumenter som er skrevet ut på vanlig papir.