HP Slate 21 All-in-One datamaskiner - bruke tastaturet (Android 4.2 / Jelly Bean)

Dette dokumentet gjelder for stasjonære HP-datamaskiner med operativsystemet Android 4.2 / Jelly Bean.
Dette dokumentet forklarer hvordan du bruker og endrer innstillinger og funksjoner for skjermen og det fysiske tastaturet på HP-datamaskinen, og hvordan du bruker stemmen til å skrive inn tekst i stedet for å bruke tastaturet.
Bruke det avtakbare tastaturet
Informasjonen i dette avsnittet gjelder tastaturet (ekstrautstyr) som leveres med datamaskinen. Hvis du installerer et nytt tastatur, kan du se utviklerens webområde for å finne brukerveiledning. Hvis du vil skrive inn tekst med tastaturet, klikker eller trykker innenfor innskrivingsfeltet der du vil sette inn teksten. Deretter kan du begynne å skrive med tastaturet. Se følgende avsnitt for å lære mer om egenskaper og funksjoner til tastaturet.
Bruke skjermtastaturet
Når tastaturet er koblet fra datamaskinen, vises skjermtastaturet automatisk når du trykker på noe i et innskrivingsfelt. Hvis du vil skjule tastaturet, kan du trykke på navigasjonsikonet nederst til venstre.
Informasjonen i dette avsnittet gjelder det forhåndsinstallerte standardtastaturet fra Android. Hvis du installerer en ny tastaturapplikasjon, kan du se utviklerens webområde for å finne brukerveiledning. Se følgende avsnitt for å lære mer om egenskaper og funksjoner til skjermtastaturet.
Endre innstillinger for tastaturoppsett
Du kan endre innstillingene for tastaturoppsettet slik at det passer til forskjellige språk eller innskrivingsmetoder. Oppsettet for skjermtastaturet samsvarer med språkinnstillingene for Android-systemet. Hvis du trenger instruksjoner for hvordan du endrer innstillinger for det fysiske tastaturet, språket på Android-systemet eller oppsettet til skjermtastaturet, kan du se HPs støttedokumentet om å Endre språk.