hp-support-head-portlet

Handlinger
Laster inn...

Velkommen til HP Brukerstøtte

hp-contact-secondary-navigation-portlet

Handlinger
Laster inn...

hp-share-print-widget-portlet

Handlinger
Laster inn...

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP Slate 21 All-in-One-datamaskiner - tilbakestiller til fabrikkinnstillinger (Android 4.2 / Jelly Bean)

Dette dokumentet gjelder for stasjonære HP-datamaskiner med operativsystemet Android 4.2 / Jelly Bean.
Tilbakestilling av HP-datamaskiner med Android gjenoppretter de opprinnelige fabrikkinnstillingene, fjerner alle lagrede Google-kontoer og sletter alle lagrede data. Alle lokalt lagrede filer, programmer og lagrede nettverk er slettet. Før du tilbakestiller datamaskinen, er det lurt å sikkerhetskopierer viktige filer, enten på Internett eller med en ekstern lagringsenhet. Google-kontoer og alle data som synkroniseres på nettet, blir ikke berørt av en tilbakestilling.
  merknad:
Tilbakestillinger av fabrikkinnstillinger erstatter ikke operativsystemet Android.
Du kan tilbakestille datamaskinen når den er slått av eller på. Hvis datamaskinen starter opp på vanlig måte, og du får tilgang til menyen for innstillinger, følger du trinnene i Tilbakestille når datamaskinen er slått på. Hvis datamaskinen ikke starter opp på vanlig måte, eller hvis du ikke husker passordet for låseskjermen, følger du trinnene i Tilbakestille når datamaskinen er slått av.
Tilbakestille når datamaskinen er slått på
Hvis datamaskinen starter normalt, og du er i stand til å logge på brukerkontoen (den første kontoen lagt til enheten), følger du trinnene i dette avsnittet for å tilbakestille datamaskinen til fabrikktilstand. Brukerkontoer har ikke tilgang til tilbakestilling til fabrikk Hvis du ikke kan følge disse trinnene, se Tilbakestille når datamaskinen er slått av for instruksjoner for tilbakestilling av datamaskinen fra Android-systemets gjenopprettingsmeny.
  forsiktig:
Alle data lagret på enheten, slettes når du utfører en tilbakestilling til fabrikkinstillinger. Alle apper er avinstallert. Data som er lagret på Google-kontoen, kan gjenopprettes. Sikkerhetskopier alle viktige filer, enten på Internett eller ved hjelp av en ekstern lagringsenhet, før du tilbakestiller datamaskinen.
  1. På startskjermen trykker du på ikonet for Alle apper og klikker eller trykker deretter på ikonet for Innstillinger.
  2. I Personlig-delen klikker eller trykker du på Sikkerhetskopiering og tilbakestilling.
    Figur : + (Pluss)/tilbakestill
    + (Pluss)/tilbakestill
  3. Klikk eller trykk på Tilbakestille til fabrikktilstand .
    Figur : Fabrikken data tilbakestill
    Tilbakestille til fabrikktilstand i menyen Sikkerhetskopiering og gjenoppretting
  4. Klikk eller trykk på Tilbakestill nettbrett.
    Figur : Tilbakestille nettbrett-knappen
    Tilbakestille nettbrett-knappen
  5. Hvis du satte et passord for låseskjermen på datamaskinen, skriver du inn dette når du blir bedt om det.
  6. Skjermen viser Slette alle dine personlige opplysninger og lastet ned apps? Du kan ikke angre denne handlingen! Klikk eller trykk på Slett alt for å bekrefte og starte tilbakestillingen.
  7. Datamaskinen slår seg av, og skjermen viser Sletter. Når tilbakestillingen er fullført, startes datamaskinen på nytt. Konfigurer datamaskinen ved å følge trinnene i HP-støttedokumentet Konfigurere den stasjonære HP-datamaskinen.
Tilbakestille når datamaskinen er slått av
Hvis datamaskinen ikke starter opp på vanlig måte, eller hvis du ikke husker passordet for låseskjermen, kan det være nødvendig å utføre en nullstilling uten å slå på datamaskinen. Følg trinnene i dette avsnittet for å tilbakestille datamaskinen fra Androids meny for systemgjenoppretting:
  forsiktig:
Alle data lagret på enheten slettes når du utfører en tilbakestilling til fabrikkinstillinger. Alle apper er avinstallert. Data som er lagret på Google-kontoen, kan gjenopprettes. Sikkerhetskopier alle viktige filer, enten på Internett eller ved hjelp av en ekstern lagringsenhet, før du tilbakestiller datamaskinen.
  1. Med datamaskinen slått av trykker du og holder nede volum ned-knappen og av/på-knappen samtidig.
      Figur : Av/på-knapp og knapper for lysstyrke og volum
      Av/på-knapp og knapper for lysstyrke og volum
    1. Knapper for volum opp (+) og ned ( -)
    2. Knapper for lysstyrke opp (+) og ned ( -)
    3. Av/på-knapp
  2. Når HP-logoen vises på skjermen, slipper du knappene.
    Etter noen få sekunder vises menyen for rask oppstart av Android-systemet.
  3. Bruk volum ned-knappen eller pg dn-pilknappen for å flytte det merkede valget til Gjenopprettingsmodus.
    Figur : Gjenopprettingsmodus
    Gjenopprettingsmodus i menyen for rask oppstartsmodus
      merknad:
    Berøringsskjermen er deaktivert når datamaskinen er i gjenopprettingsmodus. Bruk volum opp- og volum ned-knappen , eller pg dn- og pg up-knappene for å navigere opp eller ned i gjenopprettingsmenyen. Bruk lysstyrke opp-knappen eller Enter for å foreta et valg.
  4. Trykk på lysstyrke opp-knappen eller Enter for å velge.
  5. I Androids meny for systemgjenoppretting bruker du volum ned-knappen eller pg dn-pilknappen for å flytte det merkede valget til Wipe data/factory reset (Slett data/tilbakestill til fabrikktilstand).
    Figur : Wipe data/factory reset
    Wipe data/factory reset
  6. Trykk på lysstyrke opp-knappen eller Enter for å velge.
  7. Skjermen viser bekrefte tørk av alle brukerdata? DETTE KAN IKKE gjøres om. Bruk volum ned-knappen for å flytte markøren ned til Ja - slett alle brukerdata.
    Figur : Bekreft sletting av alle brukerdata
    Bekreft sletting av alle brukerdata
  8. Trykk på lysstyrke opp-knappen eller Enter for å bekrefte og starte tilbakestillingen.
  9. Et systemgjenopprettingsskjermbilde viser tilbakestillingen. Vent til gjenopprettingen er fullført.
  10. Når skjermen sier Sletting av data fullført, markerer du Start system på nytt nå, og trykker deretter på lysstyrke opp-knappen eller Enter for å velge.
    Figur : Start systemet på nytt nå
    Start systemet på nytt nå
    Vent mens datamaskinen starter på nytt.
  11. Konfigurer datamaskinen ved å følge trinnene i HP-støttedokumentet Konfigurere den stasjonære HP-datamaskinen.

hp-feedback-input-portlet

Handlinger
Laster inn...

hp-online-communities-portlet

Handlinger
Laster inn...

Spør fellesskapet!


Støtteforum

Støtteforum

Bli med i samtalen! Finn løsninger, still spørsmål og gi råd til andre som eier HP-produkter. Gå dit nå


hp-feedback-banner-portlet

Handlinger
Laster inn...

hp-country-locator-portlet

Handlinger
Laster inn...
Land: Flag Norge

hp-detect-load-my-device-portlet

Handlinger
Laster inn...