HP LaserJet Enterprise and HP Officejet Enterprise - Velge papirtype (Windows)

Velge papirtype (Windows)

1. Velg alternativet Skriv ut ved hjelp av programmet.
  2. Velg produktet fra listen over skrivere, og klikk deretter på eller trykk på Egenskaper eller Innstillingerfor å åpne skriverdriveren.
    merknad:
    Navnet på knappen varierer for ulike programmer.
  3. Velg kategorien Papir/kvalitet.
  4. I nedtrekkslisten Papirtype klikker du på Mer....
  5. Utvid listen med alternativene for Type er:. alternativer.
  6. Utvid kategorien med papirtyper som best beskriver papiret.
  7. Velg alternativet for papirtypen du bruker, og klikk deretter på OK.
  8. Klikk på OK for å lukke dialogboksen Dokumentegenskaper. I dialogboksen Skriv ut klikker du på OK for å skrive ut jobben.
    Hvis skuffen må konfigureres, vises det en konfigureringsmelding for skuffen på produktets kontrollpanel.
  9. Legg papir med angitt type og størrelse i skuffen, og lukk skuffen.
  10. Velg OK-knappen for å godta størrelsen og typen som er registrert, eller velg Endre-knappen for å velge en annen papirstørrelse eller -type.
  11. Velg riktig størrelse og type, og trykk deretter på knappen OK.