HP trådløse skrivere - Skrive ut fra Kindle

Innledning
Enheter med Fire OS 3.0 (Mojito), som for eksempel nettbrettene Kindle Fire HD og Kindle Fire HDX, støtter utskrift fra Kindle.
Skrive ut fra Kindle
Følg denne fremgangsmåten for å skrive ut fra en støttet Kindle-enhet.
  1. Bruk en støttet applikasjon, og finn utskriftsalternativet fra menyen. Trykk deretter på Skriv ut.
  2. Finn alternativet for valg av skriver. Android-enheten viser en liste av skrivere som er tilgjengelige på Wi-Fi-nettverket.
  3. Finn skriveren på Wi-Fi-listen, og trykk på den for å velge den. Når du har valgt skriveren, husker enheten dette valget.
  4. Hvis skriveren din ikke er på Wi-Fi-listen eller hvis du ønsker å bruke trådløs direkteutskrift i stedet, må du finne skriveren din på listen over trådløs direkteutskrift, og deretter trykke for å velge den. Følg anvisningene på skjermen for å fullføre tilkoblingen. Når du har koblet til skriveren, huskes dette valget av enheten.
  5. Gjør eventuelle endringer i de tilgjengelige alternativene for utskrift.
  6. Trykk på Skriv ut for å sende utskriftsjobben til skriveren.
Vanlige spørsmål
Dette avsnittet gir svar på vanlige spørsmål om utskrift fra Kindle.
Hvilke filformater kan jeg skrive ut?
Utskrift fra Kindle støtter utskrift av Microsoft Office-filer. Andre filformater kommer snart.