HP LaserJet Enterprise M806, HP LaserJet Enterprise flow MFP M830 - Fjerne fastkjørt papir i heftemaskinen

Fjern fastkjøringer i venstre frontdeksel på heftemaskinen
  1. Åpne venstre frontdeksel.
    Figur : Åpne dekselet
  2. Skyv det nedre utløserhåndtaket for fastkjørt papir til høyre, og fjern eventuelt fastkjørt papir.
    Figur : Fjern det fastkjørte papiret
  3. Skyv det nedre utløserhåndtaket for fastkjørt papir til venstre.
  4. Skyv det øvre utløserhåndtaket for fastkjørt papir til høyre, og fjern eventuelt fastkjørt papir.
    Figur : Fjern det fastkjørte papiret
  5. Skyv det øvre utløserhåndtaket for fastkjørt papir til venstre.
  6. Åpne det nedre heftemaskindekselet.
    Figur : Åpne dekselet
  7. Vri den nedre utløserbryteren for fastkjørt papir mot klokken.
    Figur : Vri posisjonsbryteren
  8. Trykk på utløserbryteren for fastkjørt papir, og vri den med klokken.
    Figur : Skyv inn og vri deretter utløserbryteren for fastkjørt papir
  9. Fjern alt papir fra området ved det nedre heftemaskindekselet, og lukk deretter dekselet.
    Figur : Fjern det fastkjørte papiret
  10. Lukk venstre frontdeksel.
    Figur : Lukk dekselet
Fjern tilkoblingsstopp
  1. Trekk i utløserhåndtaket øverst på etterbehandlingsenheten, og skyv etterbehandlingsenheten bort fra produktet til den stopper.
    Figur : Skill etterbehandlingsenheten fra produktet
  2. Fjern eventuelt papir fra området.
    Figur : Fjern det fastkjørte papiret
  3. Fest etterbehandlingsenheten.
    Figur : Fest etterbehandlingsenheten
Fjerne fastkjørte stifter i stifteenhet 1
  1. Løft dekselet for å få tilgang til fastkjørt papir for utsporet, og fjern forsiktig eventuelt fastkjørt papir.
    Figur : Fjern det fastkjørte papiret
  2. Vent i tre sekunder, og åpne deretter venstre frontdeksel.
    Figur : Åpne dekselet
  3. Trekk stiftekassetten opp og ut for å fjerne den.
    Figur : Fjern stiftekassetten
  4. Løft metallspaken på forsiden av stiftekassetten.
    Figur : Løft hendelen
  5. Fjern alle fastkjørte stifter fra stiftekassetten.
    Figur : Fjern fastkjørte stifter
  6. Trykk ned metallspaken på forsiden av stiftekassetten.
    Figur : Senk hendelen
  7. Sett inn stiftekassetten. Trykk øverst på stiftekassetten til den klikker på plass.
    Figur : Sett inn stiftekassetten
  8. Lukk venstre frontdeksel.
    Figur : Lukk dekselet
Fjerne fastkjørte stifter i heftemaskinen
  1. Åpne venstre frontdeksel.
    Figur : Åpne dekselet
  2. Skyv håndtaket på den nedre leveringsskinnen til høyre, og fjern eventuelt fastkjørt papir.
    Figur : Fjern det fastkjørte papiret
  3. Skyv håndtaket på den nedre leveringsskinnen til venstre.
  4. Ta tak i det grønne håndtaket, og dra stiftevognen ut.
    Figur : Trekk ut stiftevognen.
  5. Trekk det grønne håndtaket på stifteenheten mot deg, og roter det oppover. Trykk inn håndtaket for å låse det i åpen stilling.
    Figur : Løft stiftekassettene
  6. Ta tak i kantene til hver stiftekassett, og dra hardt opp for å fjerne stiftekassettene fra stiftekassettenheten.
    Figur : Fjern stiftekassettene
  7. Trykk ned på utløseren for fjerning av fastkjørt papir på baksiden av ryggstiftekassetten, trykk opp på platen på forsiden av kassetten, og fjern eventuelt fastkjørte stifter.
    Figur : Fjern fastkjørte stifter
  8. Trykk ned på forsiden av ryggstiftekassetten for å lukke den.
    Figur : Lukk klareringsplaten for fastkjøringer.
  9. Sett i stiftekassettene.
    Figur : Sett i stiftekassettene
  10. Dra håndtaket på stiftekassettenheten mot deg, og roter den ned til den opprinnelige posisjonen. Lås den på plass ved å trykke inn håndtaket.
    Figur : Senk stiftekassettene
  11. Skyv ryggstiftevognen inn.
      merknad:
    Hvis ryggstiftevognen ikke glir lett inn i etterbehandlingsenheten, er ikke stifteenheten ordentlig lukket. Trekk ryggstiftevognen ut av etterbehandleren, og sett inn stifteenheten på nytt.
    Figur : Skyv inn stiftevognen
  12. Lukk venstre frontdeksel.
    Figur : Lukk dekselet