HP LaserJet Enterprise flow MFP M830 - Fjerne fastkjørt papir i frontdekselet

Fjerne fastkjørt papir i frontdekselet
  1. Åpne frontdekselet. Kontroller at dekselet er helt åpent.
    Figur : Åpne dekselet
  2. Trykk på knappen på spaken, og roter tonerkassettspaken ned.
    Figur : Løsne tonerkassettspaken
  3. Ta tak i håndtaket til tonerkassetten, og dra den ut for å fjerne den.
    Figur : Ta ut tonerkassetten
  4. Vri den grønne bryteren mot klokken, og fjern det fastkjørte papiret.
    Figur : Fjern det fastkjørte papiret
  5. Juster tonerkassetten med åpningen, og skyv den inn i produktet. Tonerkassetten går litt ned når den er på plass.
    Figur : Sett inn tonerkassetten
  6. Trykk på knappen på spaken, og roter tonerkassettspaken opp.
    Figur : Lås tonerkassettspaken
  7. Lukk frontdekselet.
    Figur : Lukk dekselet