HP LaserJet Enterprise flow MFP M830 - Skifte ut tonerkassetten

Skifte ut tonerkassetten

Fortsett å skrive ut med den nåværende skriverkassetten ved å omfordele toneren helt til utskriftskvaliteten ikke lenger er akseptabel. For å omfordele toneren tar du tonerkassetten ut av skriveren og rister forsiktig skriverkassetten frem og tilbake langs den vannrette aksen. Du finner en illustrasjon i instruksjonene for å skifte skriverkassett. Sett tonerkassetten inn i skriveren igjen, og lukk frontdekselet.
Illustrasjonen nedenfor viser tonerkassettkomponentene.
    Figur : Tonerkassettkomponenter, baksiden
  1. BildetrommelIkke berør den grønne valsen. Dette kan skade kassetten.
  2. Minnebrikke
  forsiktig:
Hvis du får toner på klærne, bør du tørke det av med en tørr klut og vaske klærne i kaldt vann. Bruker du varmt vann, smitter toneren av på stoffet.
merknad:
Du finner informasjon om hvordan du resirkulerer brukte tonerkassetter, på tonerkassettboksen.
  1. Åpne frontdekselet. Kontroller at dekselet er helt åpent.
    Figur : Åpne dekselet
  2. Trykk på knappen på spaken, og roter tonerkassettspaken ned.
    Figur : Løsne tonerkassettspaken
  3. Ta tak i håndtaket til den brukte tonerkassetten, og dra den ut for å åpne den.
    Figur : Ta ut tonerkassetten
  4. Ta den nye tonerkassetten ut av den beskyttende posen.
    Figur : Ny tonerkassett
  5. Hold i begge sidene av tonerkassetten, og rist den 5-6 ganger.
    Figur : Rist tonerkassetten
  6. Juster tonerkassetten med åpningen, og skyv den inn i produktet. Tonerkassetten går litt ned når den er på plass.
    Figur : Sett inn tonerkassetten
  7. Trykk på knappen på spaken, og roter tonerkassettspaken opp.
    Figur : Lås tonerkassettspaken
  8. Lukk frontdekselet.
    Figur : Lukk dekselet