HP LaserJet Pro MFP M435nw - Legg i skuff 3 (ekstrautstyr)

Ekstraskuff 3 kan ta opptil 500 ark med papir på 75 g/m2. Hvis papiret er tyngre, tar ikke skuffen like mange ark. Ikke overfyll skuffen. Den støtter papir ark med vekt på 60–120 g/m2.
Se Papirretning for skuff 3 for å få informasjon om riktig papirretning for denne skuffen.
merknad:
Ikke skriv ut konvolutter, etiketter eller papirstørrelser som ikke støttes, fra skuff 3. Skriv ut disse papirtypene bare fra skuff 1.
  1. Dra ut skuffen, og løft den litt opp for å dra den helt ut av produktet.
    merknad:
    Ikke åpne skuffen mens den er i bruk.
    Figur : Åpne skuffen
  2. Trykk på utløseren som er plassert på venstre skinne, og skyv sideskinnen til korrekt papirstørrelse.
    Figur : Juster papirskinnen
  3. Juster papirlengden til riktig papirstørrelse.
    Figur : Juster papirskinnen
  4. Legg papir i skuffen. Sjekk papiret for å kontrollere at skinnene berører bunken lett, men ikke bøyer den.
    Papirretningen i skuffen varierer avhengig av papirstørrelse. Du finner flere opplysninger i Papirretning for skuff 3.
    merknad:
    Du forhindrer fastkjørt papir ved å ikke overfylle skuffen. Kontroller at toppen av bunken er under indikatoren for full skuff.
    Figur : Legg papir i skuffen
    merknad:
    Hvis skuffen ikke er riktig justert, kan det vises en feilmelding under utskrift, eller papiret kan kjøre seg fast.
  5. Skyv skuffen helt inn i produktet.
    Figur : Lukk skuffen
  6. Konfigurer papirstørrelsen og -typen til størrelsen og typen for utskriftsmaterialet som ligger i skuffen, fra kontrollpanelet.
    1. Velg Oppsett-knappen på startskjermbildet til produktets kontrollpanel.
    2. Åpne disse menyene:
      Systemoppsett
      Papiroppsett
      Skuff 3
    3. Velg Papirstørrelse, og velg deretter riktig papirstørrelse.
    4. Velg Papirtype, og velg deretter riktig papirtype.

Papirretning for skuff 3

Papirtype
Papirstørrelse
Slik legger du i papir
Enkeltark
Letter, A4, A5, B5, Executive, 16K og egendefinerte størrelser
Langsiden langs forsiden av skuffen
A3, B4, 11 x 17, Legal, Oficio 8,5 x 13 og egendefinerte størrelser
Langsiden langs siden av skuffen
Hulleark, forhåndstrykt eller brevhode
Letter, A4, A5, B5, Executive, 16K og egendefinerte størrelser
Forsiden ned
Øverste del av arket til høyre i skuffen
A3, B4, 11 x 17, Legal, Oficio 8,5 x 13 og egendefinerte størrelser
Forsiden ned
Øverste del av arket fremst i skuffen