• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP LaserJet - Sikkerhetsfunksjoner for produktet

Produktet støtter sikkerhetsstandarder og anbefalte protokoller som hjelper deg med å opprettholde sikkerheten på produktet, beskytte viktig informasjon på nettverket og forenkle måten du overvåker og vedlikeholder produktet på.
Hvis du vil ha detaljert informasjon om HPs sikre bilde- og utskriftsløsninger, kan du gå til www.hp.com/go/secureprinting. På dette området finner du koblinger til rapporter og dokumenter med vanlige spørsmål om sikkerhetsfunksjoner.
Angi eller endre produktpassordet ved hjelp av HPs innebygde webserver
Bruk HPs innebygde webserver til å angi et passord eller endre et eksisterende passord for et produkt i et nettverk.
  1. Åpne HPs innebygde webserver (EWS):
    1. På startskjermbildet på produktets kontrollpanel, berører du Nettverk -knappen for å vise IP-adressen eller vertsnavnet.
    2. Åpne en nettleser, og skriv inn IP-adressen eller vertsnavnet nøyaktig slik det vises på produktets kontrollpanel. Trykk på Enter på tastaturet. EWS åpnes.
      Figur : Eksempel på en IP-adresse i et nettleservindu
  2. Klikk på kategorien System og deretter på enten Produktsikkerhet eller Administrasjon.
      merknad:
    Hvis det har vært angitt et passord tidligere, blir du bedt om å skrive inn passordet. Skriv inn passordet, og klikk deretter på Bruk.
  3. Skriv inn det nye passordet i boksene Passord og Bekreft passord.
  4. Klikk på Bruk nederst i vinduet for å lagre passordet.
  merknad:
For produkter koblet til med en USB-kabel til en Windows-datamaskin, bruker du HP Device Toolbox til å endre produktpassordet:
  1. Klikk på Start og deretter på Programmer.
  2. Klikk på HP-produktgruppen, og klikk deretter på HP Device Toolbox.
  3. Klikk på kategorien System.
  4. Klikk på Administrasjon, og finn området for å endre passord.