HP LaserJet Enterprise, HP PageWide Enterprise - Skrivere som kan bruke HP Jetdirect-utskriftsservere og NFC / Trådløst tilbehør

HP Jetdirect-utskriftsservere og NFC / Trådløst direkte-tilbehør legger til funksjoner for trådløs utskrift til kompatible HP LaserJet Enterprise- og HP Officejet Enterprise-skrivere for å motta utskriftsjobber fra en NFC- eller trådløs-kompatibel bærbar datamaskin, smarttelefon eller nettbrett.
Dette dokumentet inneholder en liste over kompatible skrivere som kan bruke følgende Jetdirect-tilbehør og -⁠utskriftsservere:
Hvis du vil ha informasjon om HP Jetdirect ew2500, 695nw, 640n, 620n, 300x eller HP 1284B-parallellkortet, går du til Skrivere som kan bruke HP Jetdirect-utskriftsservere.

Skriverserie som støttes

HP Jetdirect 3000w NFC / Trådløst direkte-tilbehør

• HP LaserJet Enterprise M506
  • HP LaserJet Enterprise MFP M527
  • HP Color LaserJet Enterprise M552
  • HP Color LaserJet Enterprise M553
  • HP Color LaserJet Enterprise MFP M577
  • HP LaserJet Enterprise M604
  • HP LaserJet Enterprise M605
  • HP LaserJet Enterprise M606
  • HP PageWide Enterprise Color 556
  • HP PageWide Enterprise Color MFP 586
  • HP LaserJet Enterprise M607
  • HP LaserJet Enterprise M608
  • HP LaserJet Enterprise M609
  • HP LaserJet Enterprise MFP M631
  • HP LaserJet Enterprise MFP M632
  • HP LaserJet Enterprise MFP M633
  • HP Color LaserJet Enterprise M652
  • HP Color LaserJet Enterprise M653
  • HP Color LaserJet Enterprise MFP M681
  • HP Color LaserJet Enterprise MFP M682
merknad:
Ikke installer mer enn én HP Jetdirect 3000w på én enkelt skriver. Hvis mer enn én HP Jetdirect 3000w er installert på samme skriver (i HIP2 og f.eks. ved hjelp av den eksterne USB-porten), vises det en feil. Hvis du får feilen Konfigurasjonen støttes ikke, kan du slå av skriveren, fjerne den ekstra HP Jetdirect 3000w og deretter slå på skriveren.

HP Jetdirect 2900nw-utskriftsserver

• HP LaserJet Enterprise M506
  • HP LaserJet Enterprise MFP M527
  • HP Color LaserJet Enterprise M552
  • HP Color LaserJet Enterprise M553
  • HP Color LaserJet Enterprise MFP M577
  • HP LaserJet Enterprise M604
  • HP LaserJet Enterprise M605
  • HP LaserJet Enterprise M606
  • HP PageWide Enterprise Color 556
  • HP PageWide Enterprise Color MFP 586
  • HP LaserJet Enterprise M607
  • HP LaserJet Enterprise M608
  • HP LaserJet Enterprise M609
  • HP LaserJet Enterprise MFP M631
  • HP LaserJet Enterprise MFP M632
  • HP LaserJet Enterprise MFP M633
  • HP Color LaserJet Enterprise M652
  • HP Color LaserJet Enterprise M653
  • HP Color LaserJet Enterprise MFP M681
  • HP Color LaserJet Enterprise MFP M682
merknad:
Ikke installer mer enn én HP Jetdirect 2900nw på én enkelt skriver. Hvis det er mer enn én HP Jetdirect 2900nw installert på den samme skriveren (f.eks. med begge eksterne USB-portene), vises det en feil. Hvis du får feilen Konfigurasjonen støttes ikke, kan du slå av skriveren, fjerne den ekstra HP Jetdirect 2900nw og deretter slå på skriveren.

HP Jetdirect 2800w NFC / Trådløst direkte-tilbehør

merknad:
Ikke installer en HP Jetdirect 2800w på samme skriver som en HP Jetdirect 2700w. Begge kan ikke fungere samtidig. Hvis begge er installert ved et feiltrinn, vil bare HP Jetdirect 2800w fungere. Hvis du trenger både mobilitetsstøtten til 2800w og den trådløse infrastrukturtilkoblingen til 2700w, kan du bruke den eksterne HP Jetdirect ew2500 802.11b/g Wireless Print-serveren i stedet for 2700w. Modellen ew2500 har både trådløs og kabelbasert gigabit-tilkobling (med noen begrensninger). Hvis du vil ha informasjon om skrivere som støtter på HP Jetdirect ew2500, kan du gå til skrivere som kan bruke HP Jetdirect-utskriftsservere.
  • HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525*
  • HP LaserJet Enterprise flow MFP M525c*
  • HP LaserJet Enterprise 500 fargeskriver M551*
  • HP LaserJet Enterprise 500 farge-MFP M575*
  • HP LaserJet Enterprise flow farge-MFP M575c*
  • HP LaserJet Enterprise 600 skriver M602*
  • HP LaserJet Enterprise 600 skriver M603*
  • HP LaserJet Enterprise MFP M630
  • HP Color LaserJet Enterprise M651 skriver
  • HP Color LaserJet Enterprise M680 flerfunksjonsskriver
  • HP LaserJet Enterprise 700 M712*
  • HP LaserJet Enterprise 700 MFP M725*
  • HP LaserJet Enterprise 700 farge-MFP M775*
  • Skriverserien HP LaserJet Enterprise M806
  • HP LaserJet Enterprise flow M830 flerfunksjonsskriver
  • HP Color LaserJet Enterprise M855
  • HP Color LaserJet Enterprise flow MFP M880
  • HP Officejet Enterprise X555 fargeskriver
  • HP Officejet Enterprise farge-X585 flerfunksjonsskriver
merknad:
Stjerne (*) angir at skriveren krever den nyeste fastvaren og HP FutureSmart nivå 3. Hvis du vil bruke HP Jetdirect 2800w med disse skriverne, oppdaterer du skriverens fastvare og angir HP FutureSmart-nivået til 3. Se Trinn 1: Oppdater skriverens fastvare og Trinn to: Endre skriverens fastvarenivå til HP FutureSmart nivå 3.

HP Jetdirect 2700w trådløs USB-utskriftsserver

merknad:
Ikke installer en HP Jetdirect 2800w på samme skriver som en HP Jetdirect 2700w. Begge kan ikke fungere samtidig. Hvis begge er installert ved et feiltrinn, vil bare HP Jetdirect 2800w fungere. Hvis du trenger både mobilitetsstøtten til 2800w og den trådløse infrastrukturtilkoblingen til 2700w, kan du bruke den eksterne HP Jetdirect ew2500 802.11b/g Wireless Print-serveren i stedet for 2700w. Modellen ew2500 har både trådløs og kabelbasert gigabit-tilkobling (med noen begrensninger). Hvis du vil ha informasjon om skrivere som støtter på HP Jetdirect ew2500, kan du gå til skrivere som kan bruke HP Jetdirect-utskriftsservere.
merknad:
Ikke installer mer enn én HP Jetdirect 2700w på én enkelt skriver. Hvis det er mer enn én HP Jetdirect 2700w installert på den samme skriveren (f.eks. med begge eksterne USB-portene), vises det en feil. Hvis du får feilen Konfigurasjonen støttes ikke, kan du slå av skriveren, fjerne den ekstra HP Jetdirect 2700w og deretter slå på skriveren.
  • HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525*
  • HP LaserJet Enterprise flow MFP M525c*
  • HP LaserJet Enterprise 500 fargeskriver M551*
  • HP LaserJet Enterprise 500 farge-MFP M575*
  • HP LaserJet Enterprise flow farge-MFP M575c*
  • HP LaserJet Enterprise 600 skriver M601
  • HP LaserJet Enterprise 600 skriver M602*
  • HP LaserJet Enterprise 600 skriver M603*
  • HP LaserJet Enterprise MFP M630-serien
  • HP Color LaserJet Enterprise M651 skriver
  • HP Color LaserJet Enterprise M680 flerfunksjonsskriver
  • HP LaserJet Enterprise 700 M712*
  • HP LaserJet Enterprise 700 MFP M725*
  • HP Color LaserJet Enterprise M750 skriver
  • HP LaserJet Enterprise 700 farge-MFP M775*
  • HP LaserJet Enterprise M806 skriver
  • HP LaserJet Enterprise flow M830 flerfunksjonsskriver
  • HP Color LaserJet Enterprise M855
  • HP Color LaserJet Enterprise flow MFP M880
  • Skriverserien HP Officejet Enterprise farge X555
  • HP Officejet Enterprise farge-X585 flerfunksjonsskriver
merknad:
Stjerne (*) angir at skriveren krever den nyeste fastvaren og HP FutureSmart nivå 3. Hvis du vil bruke HP Jetdirect 2700w med disse skriverne, oppdaterer du skriverens fastvare og angir HP FutureSmart-nivået til 3. Se Trinn 1: Oppdater fastvaren for skriveren og Trinn 2: Endre skriverens fastvarenivå til HP FutureSmart nivå 3.

Trinn 1: Oppdater skriverens fastvare

Du oppdaterer fastvaren for en utskriftsserver eller tilbehør for NFC / Trådløst direkte-tilbehør ved å oppdatere fastvaren for HP LaserJet-skriververten med en av følgende metoder:

Trinn to: Endre skriverens fastvarenivå til HP FutureSmart nivå 3

merknad:
Dette trinnet gjelder bare for en oppgradering fra FutureSmart 2 til FutureSmart 3.
Hvis du vil angi skriverens fastvare til HP FutureSmart nivå 3, kan du bruke skriverens innebygde webserver (EWS):
merknad:
Hvis du vil ha informasjon om hvordan du endrer innstillingene til HP FutureSmart ved hjelp av den nyeste versjonen av HP Web Jetadmin, går du til http://www.hp.com/go/wja og velger fanen for Selvhjelp og dokumentasjon.
  1. Finn skriverens IP-adresse på skriverens kontrollpanel.
    merknad:
    Trinnene i fremgangsmåten varierer i henhold til kontrollpanelet.
    • FutureSmart 3: Gå til startskjermen på skriverens kontrollpanel, velg trådløsikonet for å vise IP-adressen eller vertsnavnet til skriveren, og velg deretter Skriv ut.
    • FutureSmart 4: På Hjem-skjermen på skriverens kontrollpanel trykker du på Informasjonsikonet og velger Trådløs og deretter trykker du på Skriv ut-ikonet .
  2. Åpne en nettleser, skriv inn IP-adressen eller vertsnavnet nøyaktig slik det vises på utskriften i adressefeltet, og trykk deretter Enter.
    Figur : Eksempel på IP-adresse som er skrevet inn i en nettleser
  3. Velg Generelt-fanen, og velg deretter Fastvareoppgradering fra venstre menypanel.
  4. I delen Endre HP FutureSmart-nivå velger du HP FutureSmart 3 fra rullegardinlisten, og deretter velger du Endre.
Tilbehøret eller utskriftsserveren gjenkjennes når skriveren starter på nytt.

Mer informasjon

Gå til en av følgende koblinger for mer informasjon: