HP LaserJet Pro MFP M176, M177 - Skifte ut tonerkassetten

Skifte ut tonerkassetten

Når en tonerkassett er i ferd med å gå tom, vises en melding om at du må bestille en ny kassett. Du kan fortsette å skrive ut med den nåværende skriverkassetten ved å omfordele toneren helt til utskriftskvaliteten ikke lenger er akseptabel.
  1. Roter kassettene for å få tilgang til kassetten som må byttes ut.
    • LCD-kontrollpanel: Trykk på knappen for å rotere kassetter for å få tilgang til kassetten som må byttes ut. Kontrollpanelet indikerer den tilgjengelige kassetten i roteringen.
    • Kontrollpanel med berøringsskjerm: Velg Rekvisita-ikonet for kassetten som må byttes ut. Kassettene roter til kassetten du velger.
    Figur : Roter kassettene
  2. Løft skannerenheten.
    Figur : Løft skannerenheten
  3. Åpne det øvre dekselet.
    Figur : Åpne det øvre dekselet
  4. Ta ut tonerkassetten.
    Figur : Ta ut tonerkassetten
  5. Ta den nye tonerkassetten ut av pakningen. Legg den brukte tonerkassetten i posen for resirkulering.
    Figur : Ta den nye tonerkassetten ut av pakningen
  6. Ta tak i begge sidene av tonerkassetten, og fordel toneren ved å riste tonerkassetten forsiktig.
    Figur : Rist forsiktig på tonerkassetten
  7. Ta tak i håndtaket midt på tonerkassetten, og fjern det beskyttende plastdekselet.
      forsiktig:
    Ikke berør lukkeren eller overflaten til valsen.
    Figur : Fjern plastbeskyttelsen
  8. Drei fliken på venstre side av kassetten til den løsner. Dra i fliken til all tapen er fjernet fra kassetten. Plasser fliken og tapen i esken for tonerkassetten for å sende den til resirkulering.
    Figur : Fjern forseglingstapen
  9. Juster tonerkassetten etter sporene inne i produktet, og skyv inn tonerkassetten til den sitter godt på plass.
    merknad:
    Sammenlign fargeetiketten på tonerkassetten med fargeetiketten i karusellsporet for å kontrollere at fargene samsvarer.
    Figur : Sett inn kassetten
  10. Lukk det øvre dekselet.
    Figur : Lukk det øvre dekselet
  11. Roter til neste kassett som må byttes ut.
    • LCD-kontrollpanel: Trykk på knappen for å rotere kassetter for å gå til neste kassett. Gjenta denne prosessen til du er ferdig med å bytte ut tonerkassetter.
    • Kontrollpanel med berøringsskjerm: Velg Rekvisita-ikonet for kassetten som må byttes ut. Kassettene roter til kassetten du velger. Gjenta denne prosessen til du er ferdig med å bytte ut tonerkassetter.
    Figur : Roter kassettene
    merknad:
    Det øvre dekselet må være lukket for å rotere kassetter.
  12. Når kassettene har blitt byttet ut, lukker du skanneren.
    Figur : Senk skannerenheten