HP LaserJet Pro 400 M401 - Konfigurere skriveren (maskinvare) (n-modell)

merknad:
Dette dokumentet er for HP LaserJet Pro 400-modellen M401n.
Dette dokumentet forklarer hvordan du setter sammen de fysiske delene av produktet. Fullfør disse trinnene før du installerer produktprogramvaren på datamaskinen.
Hvis du allerede har satt sammen maskinvaren og du trenger hjelp til programvareinstalleringen, kan du se Koblinger til instruksjoner for programvareinstallasjon nederst i dette dokumentet.
Dette dokumentet inneholder følgende trinn for å sette sammen produktet:
Pakk ut produktet
  1. Før du pakker opp produktet, må du velge et sted å plassere produktet som oppfyller følgende spesifikasjoner:
    • Et solid arbeidsbord, godt ventilert område og utenfor direkte sollys
    • Temperaturområde: 17 til 25 °C (62,6 til 77 °F)
    • Fuktighetsområde: 30 % til 70 %
      forsiktig:
    Produktet veier 10,6 kg (23,4 pund). HP anbefaler at to personer flytter på produktet.
  2. Ta HP-produktet ut av esken, og fjern emballasjen. Bekreft at innholdet samsvarer med denne illustrasjonen.
      merknad:
    HP anbefaler at emballasjen resirkuleres når det er mulig.
    Figur : Innhold i esken
  3. Åpne frontdekselet, og fjern deretter emballasjen inni produktet.
    Figur : Åpne frontdekselet, og fjern emballasjen
  4. Ta ut tonerkassetten.
    Figur : Ta ut tonerkassetten
  5. Finn den oransje ringen på tonerkassetten. Dra forsiktig i ringen for å fjerne forseglingstapen rundt kassetten.
    Figur : Fjern forseglingstapen rundt kassetten
  6. Sett tilbake tonerkassetten, og lukk frontdekselet.
    Figur : Sett tilbake tonerkassetten, og lukk frontdekselet
Legg inn papir
  1. Åpne skuff 2.
    Figur : Åpne skuff 2
  2. Juster papirskinnene foran og på siden til kanten av skuffen.
    Figur : Juster papirskinnene
  3. Legg papir i skuffen, og skyv deretter papirskinnene foran og på siden inn mot papirbunken.
    Figur : Legg papir i skuffen
  4. Lukk skuffen.
    Figur : Lukk skuffen
Koble til en nettverkskabel (ekstrautstyr)
Koble til nettverkskabelen hvis du skal koble til et nettverk. Hvis ikke, hopper du over dette trinnet og går til Koble til strømledningen, og slå på produktet.
  forsiktig:
Ikke koble til USB-kabelen nå. Hvis du planlegger å bruke en USB-kabel for å koble produktet til datamaskinen, kobles den til under programvareinstallasjonen.
Figur : Koble til nettverkskabelen
Koble til strømledningen, og slå på produktet
  1. Koble strømledningen til produktet og et jordet strømuttak. Bruk bare strømledningen som følger med produktet, slik at du ikke skader produktet.
    Figur : Koble til strømledningen
      forsiktig:
    Kontroller at strømkilden passer for spenningsspesifikasjonen til produktet. Du finner spenningsspesifikasjonen på produktetiketten. Produktet bruker enten 100–127 volt eller 220–240 volt og 50/60 Hz.
  2. Slå på produktet.
    Figur : Trykk på av/på-knappen
  3. Vent i 60 sekunder før du fortsetter. I løpet av denne tiden, hvis du koblet produktet til et nettverk, gjenkjenner nettverket produktet og tilordner en IP-adresse eller et vertsnavn til produktet.
  4. Når produktet har initialisert, angir du språkinnstillingen hvis du blir bedt om det.
      merknad:
    Når du har installert programvaren, er mer avansert konfigurering tilgjengelig med HP Device Toolbox (se brukerhåndboken for mer informasjon).
    Figur : Kontrollpanelkonfigurasjon M401n
  5. Gjør følgende for å bekrefte at produktet skriver ut:
    1. Trykk på OK-knappen på kontrollpanelet.
    2. Trykk på venstre pil for å utheve Rapporter, og trykk på OK.
    3. Trykk på venstre pil for å utheve Konfigurasjonsrapport, og trykk på OK for å skrive ut produktkonfigurasjons- og Jetdirect-sider.
    Hvis du koblet produktet til et nettverk, finner du IP-adressen på Jetdirect-siden.
      merknad:
    Hvis du planlegger å bruke produktet på et nettverk, lagrer du disse sidene. Jetdirect-siden inneholder produktets IP-adresse.
    • IPv4: Hvis IP-adressen er 0.0.0.0, 192.0.0.192 eller 169.254.x.x, må du konfigurere IP-adressen manuelt. Hvis ikke, var nettverkskonfigurasjonen vellykket.
    • IPv6: Hvis IP-adressen begynner med fe80:, skal produktet kunne skrive ut. Hvis ikke, må du konfigurere IP-adressen manuelt.
    Figur : Jetdirect-side
  6. Hvis produktet skal kobles til med en USB-kabel, krever programvareinstallasjonsprosessen at produktet er slått på og i Klar-tilstand. Konfigurer følgende innstilling slik at produktet våkner fra hvilemodus under programvareinstallasjonsprosessen:
      merknad:
    Ikke koble til USB-kabelen nå.
    1. Trykk på OK-knappen på kontrollpanelet.
    2. Trykk på venstre pil for å utheve Systemoppsett, og trykk på OK.
    3. Uthev Strømsparingsinnstillinger, og trykk på OK.
    4. Uthev Dvaleforsinkelse, og trykk på OK.
    5. Uthev Av, og trykk på OK.
Oppdater fastvaren (valgfritt, men anbefales)
HP oppdaterer regelmessig funksjoner som er tilgjengelige i produktets fastvare. Oppdater produktfastvaren for å dra nytte av de nyeste funksjonene.
  merknad:
Snakk med nettverksadministratoren før du oppdaterer produktfastvaren.
Klikk her for å få informasjon om hvordan du oppdaterer fastvaren ved hjelp av kontrollpanelet eller Firmware Update Utility
Koblinger til instruksjoner for programvareinstallasjon
  forsiktig:
Ikke koble til USB-kabelen nå. Hvis du planlegger å bruke en USB-kabel for å koble produktet til datamaskinen, kobles den til under programvareinstallasjonen.
For å få instruksjoner for hvordan du installerer programvaren, kan du klikke på koblingen for ditt operativsystem og din tilkoblingstype.
Windows
Mac OS X