HP Enterprise - Oppdatere fastvaren

Innføring

Akkurat som servicepakker for operativsystemer leverer HP fastvareoppdateringer for skrivere for å håndtere kjente problemer og legge til nye funksjoner i den tiden skriveren støttes.
For å sikre at skriveren er oppdatert anbefaler HP at du oppdaterer fastvaren for HP Enterprise- og HP Managed-skrivere. Se Aktuelle skrivere.

Oppdater fastvaren

Det finnes fire støttede metoder for å utføre en fastvareoppdatering på denne skriveren, avhengig av om skriveren er i en Klar-tilstand eller en Feil-tilstand:

Om fastvarenedgradering

Hvis du forsøker å nedgradere fastvaren fra en ekstern plassering til en versjon som er eldre enn FutureSmart versjon 4, vil nedgraderingen mislykkes, og du får kontrollpanelfeilen 99.02.32 og hendelsesloggmeldingen 33.05.09.
Dette er på grunn av en ny sikkerhetsfunksjon som krever at noen er til stede ved skriveren når du utfører en fastvarenedgradering, og hindrer at HP SureStart-skriveren blir nedgradert eksternt. Hvis du vil ha mer informasjon om denne funksjonen, kan du gå til Innebygde sikkerhetsfunksjoner.
HP anbefaler at du bruker den nyeste fastvaren som er tilgjengelig, men hvis det er helt nødvendig å nedgradere fra HP FutureSmart 4 til HP FutureSmart 3, kan du bruke Oppstart-menyen og unngå eventuelle feil.
merknad:
Hvis du nedgraderer skriverens fastvare, vil alle løsninger, lagrede utskriftsjobber og gjeldende innstillinger gå tapt. Maskinen tilbakestilles til fabrikkinnstillingene.

Aktuelle skrivere

Dette dokumentet gjelder for følgende skrivermodeller:
  • HP LaserJet Enterprise
  • HP LaserJet Managed
  • HP Officejet Enterprise
  • HP PageWide Enterprise
  • HP PageWide Managed
For en eldre HP LaserJet-skriver for små bedrifter kan du bruke metoden WJA eller gå til HP LaserJet – Oppdatere fastvaren.
For en HP LaserJet-skriver kan du bruke metoden WJA eller gå til HP LaserJet Pro – Oppdatere fastvaren.

Skriv ut en konfigurasjonsside

Hvis du vil finne ut hvilken fastvareversjon som er installert på skriveren, kan du skrive ut en konfigurasjonsside ved å bruke en av følgende metoder.